by emil

inlägget innehåller adlinks

Skor HÄR // Jacka HÄR // Väska Moschino // Skinnbyxor Acne, liknande HÄR // Mobilskal HÄR

Såhär såg jag ut under måndagen (tror jag? Kan ha varit tisdag också minns inte riktig). Fick hem massa kläder häromdagen från bästa Chiquelle. Älskar allt jag fick! Ska visa upp i ett bättre inlägg sedan, har inte haft tid att fota riktigt, men de har verkligen fina kläder. Jackan kommer därifrån, likaså mina grå kostymbyxor som ni kanske skymtat lite här och var. Men som sagt, ska visa allt sedan. Vad tycker ni om detta? Foto av bästa Emil . Puss!

  1. De våldtog drogade skolflickor Festfixaren Bardiya Pajouhi smygfilmade och våldtog drogade och utslagna unga kvinnor på två kontinenter.

    Enligt tingsrätten har han tvingat till sig sex med åtta kvinnor – fler än den beryktade Hagamannen. Tillsammans med den framgångsrike Göteborgskrögaren Navid Atlassi anklagas han för att ha grovt våldtagit flickor så unga som 16 år.

    – Han bjuder tills man stupar. Det är så han gör. Tills man inte har något omdöme kvar, säger ett av offren.

    – Man kan inte döma någon för våldtäkt bara för att man ser en tjej ligga och blunda på en bild, säger Bardiya Pajouhi själv till GT.

  2. OLIVIA!! vi har träffats typ 3 gånger säkert (1an i gymnasiet tror jag), du var hemma hos mig någon gång för flera år sen med några stycken men vi pratade inte så mycket. Vet inte vad vi gjorde men adiam var där och några fler jag inte riktigt minns. synd att vi inte lärde känna varandra för du verkar så bra och skulle fan vilja va din vän nu känner jag., tror vi båda inte visste vad vi gjorde dom kvällarna för det var så oklara gäng hos mig och vi gjorde aldrig något riktigt. bodde ensam på st erikplan ett tag för att frehsa ditt minne. Lyssnat på din podd med alva och läst det du skrivit och det hjälper mig. det här är super larvigt men har suttit och funtat på om jag ska skriva till dig på facebook eller vadfan eller om de e för konstigt (vilket det är) men vill säga detta av någon anledning. e förvirrad i livet men detta var något som min mage sa åt mig att göra. du e jättebra. utgår inte ifrån att du minns mej men ja.. hoppas detta inte e för skumt //joanna da silva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..