its going down

Hej på er!

Sitter verkligen och kisar framför skärmen. Helt sjukt hur trött jag är. Somnade vid tolv men behöver typ 10 timmars sömn för att klara av dagen så är lite snurrig.

Vaknade vid sex-tiden och satt i sängen ett tag. Stirrade på mobilskärmen som plingade som en galning. I min ensamhet satt jag och småskrattade åt de sjuka nyheterna jag fick. Anledningen till att jag skrattade var att jag helt enkelt inte var förvånad. Under dessa månader har jag sett, och ser fortfarande, hur folk bokstavligen bryter ihop varenda dag. Alltså varenda dag? Ett mentalt breakdown är numera så vanligt bland mig och mina vänner att ingen ens höjer på ögonbrynen. Man bara skrattar åt att allt går åt helvete om och om igen. Och det är bara tisdag, liksom.

Nä, jag vet inte ens var jag ska börja. Sitter i receptionen och har fått klart en hel del jobb, vilket är skönt. Imorgon åker jag hem och då ska jag få träffa min bästis. Min fina fina Megan. Ska pussa på henne och mata henne med xanax och vin eller något. Har saknat henne så.

Juste. Ikväll ska jag typ träffa några av er som bor i Linköping. Kommer som sagt sitta på ”Taket” mellan 17-22, hoppas ni kommer förbi. Och om ni gör det – snälla hör av er på snap så att jag vet. Ok? Heter OliviiaHageus. Puss på er mina fina

LOADING..