bara en tanke

Jaha, hej på er. Hoppas ni mår bra.

Jag kom precis ut ur duschen och har suttit och stirrat in i väggen samt bitit på mina naglar. Och läppar. Brukar göra det när jag tänker så jag går alltid runt med små sår på underläppen och naglar som går av om man bara andas på dem. Jaja, sån är jag.

Men ja, jag sitter som sagt och tänker. På allt möjligt egentligen, men framförallt på bloggen. Vet liksom inte vad jag ska göra av den. Jag skulle behöva en manager som satte sig mitt emot mig och gav mig ett schema eller ett upplägg, och sa liksom ”nu ska du fota det där, nu ska du skriva om det där”. Jag har ju ingen koll. Jag pratade med min psykolog om det när hon frågade mig hur jag skulle vilja vara som person.
”Konsekvent” svarade jag utan att tänka.
”Jaha?” sa hon.
”Ja” sa jag och visste inte riktigt hur jag skulle förklara det. ”Jag önskar att jag var en sådan person som liksom hade en kärna. Båda fötterna på jorden. En förutsägbar person, typ.”
Det lät rörigt men hon förstod.

Jag beundrar verkligen de som kan blogga. Finns massor av er här på Nouw som är så otroligt duktiga. Jag vet liksom inte riktigt hur man gör. Framförallt när det kommer till intressanta blogginlägg, typ ”såhär får du tillbaka motivationen”. Försökte mig faktiskt på att skriva ett sådant inlägg, men det slutade bara med att jag bröt ihop och lade mig på köksgolvet efter att jag insett att jag faktiskt inte har någon jävla aning om hur man får tillbaka motivation. Om man ens haft någon, det vill säga.

Äsch, jag vet inte. Jag måste nog sätta mig ner med någon som har koll och försöka gå igenom en strategi. Eller något. Nej, nu fick jag huvudvärk. Vi hörs lite senare!

Jag och @paulawallin på ett event för ett litet tag sedan. Min tröja hittar ni HÄR (adlink)

  1. Jag älskar att läsa din blogg, den är personlig djup och äkta. Det är vad jag gillar att läsa istället för ”det ytliga”. Du gör en grymt bra blogg!

  2. Tycker din blogg är sjukt intressant för det känns verkligen som man ”lär känna” dig på ett visst sätt. Jag älskar verkligen dina texter och då jag själv verkligen gillar att skriva blir jag både inspirerad och motiverad av att läsa dina. Tycker om att din blogg liksom är lite unik, den tillhör typ sin egna kategori. Du är så öppen och djup och delar med dig av saker man både kan och inte kan relatera till vilket är spännande. Så jag tycker verkligen din blogg är bra som den är!

  3. känner igen mig väldigt väl, hamnar faktiskt också ofta i såna tankar. men jag vill ge jättemycket kredd till dig för din blogg är verkligen nåt unikt, jag vill att du ska veta det. det är sällan jag ser folk som är så öppna, har så bra åsikter, skriver och resonerar så bra som du gör. man kan känna som att ens bloggande är ostrukturerat ibland, men kom ihåg att du har många läsare som uppskattar dig och ditt skrivande något enormt <3

  4. Jag tycker om din blogg mycket mer än andra bloggar just för att den är så äkta och personlig!! Tycker inte du behöver ändra på något❤️

  5. Men man älskar din blogg för att du är som du är, det känns mänskligt och relaterbart och ärligt. Behöver liksom inte läsa en gång till om motivation av någon halvpriviligerad brud.

  6. Jag tycker din blogg är ypperlig. Jag blir alltid inspirerad, får en ny tanke kring något eller bara känner mig lugn på något vis. Jag tycker du kan blogga, skriv som du gör nu- när du känner för det. <3

  7. eller också skiter du i ”hur man ska blogga” för din är den enda jag läser och inspireras av på riktigt, den enda man kan relatera till som människa. fortsätt gärna som du gör. hjärta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..