veckans planer

Hey på er!

Söndagar brukade i vanliga fall ge mig sådan fruktansvärd ångest. Jag satt och läste igenom mitt arkiv lite igår och det var verkligen sjukt hur fruktansvärt dåligt jag kunde må på söndagarna. Förmodligen eftersom jag kunde festa torsdag – fredag – lördag så på söndagarna låg jag helt död och mådde skit, medan helgens alla händelser nådde ikapp mig.

Men idag är det söndag och jag har ingen ångest. Igår lyssnade jag på en podcast medan jag lagade mat åt mig själv. Blev en hel del över så har en matlåda till imorgon också. Sedan hände jag med en kompis och tittade på film. Blev gravt besviken eftersom jag övertalat honom att se min favvofilm ”The usual suspects” (finns ingen bättre film), men han fattade inte någonting. Det är en sådan film som har ett slut som gör att man hoppar upp och ned och ba HUR KUNDE JAG INTE FATTA?? Helt otroligt bra. Men när slutet kom och filmen var över hade han somnat. Alltså? Förstår ni min besvikelse. Packade surt ihop datorn och somnade jag med en liten stund senare. Vi sov ganska länge idag. Jag älskar att träffa människor som är lika hooked på att sova som jag. Är ni likadana? Det finns nog ingen bättre känsla i hela världen än att krypa ned i sängen och bara känna hur man sjunker ner i drömmarna. Helt underbart.

Jaja, nog om det. Vaknade i alla fall utvilad idag av att mamma ringde och började prata om allt möjligt trams. Var helt nyvaken och förstod verkligen ingenting så jag mumlade ett ”ringer sen” och lade på. Min kompis drog iväg och jag har sedan dess städat lite i lägenheten och skrivit upp en liten inköpslista. Ska handla mat för veckan idag, och då menar jag all mat. Mycket billigare så. Om man bara planerar.

För övrigt känner jag starkt att jag måste sätta mig ned med min kalender och kolla igenom planerna. Har en magkänsla av att jag dubbelbokat mina dejter, som vanligt. Men annars är planerna dessa:

Måndag: Jobba på Il Cafe, packa upp varor/slänga saker, spela in podcast
Tisdag: Förbereda ”tankar kring…”, maila producenter (!!!), träffa Sara
Onsdag: Ev. färga håret. Skriva klart inför deadline, träna, spika upp tavlor. Premiär för ”a united kingdome”. 
Torsdag: Laga telefon, planera resa till Miami, köpa kuddar. Laga middag hemma hos mig med Wendela
Fredag: Helg!! Skriva klart inför deadline och sedan mot kvällen är det dags för iDeal of Sweden releasefest. 

Det låter väl som en bra vecka, va? Som sagt ligger fokus på att skriva, skriva, skriva, som vanligt. Och på tisdag så ska jag maila runt till lite olika producenter… Kan inte ens fatta att jag gör det. Får ont i magen bara av att tänka på det, haha. Men är fast besluten om att göra saker som känns lite läskiga detta år. Vad fan liksom. Kan ni gissa vad det handlar om..? Eller vilken slags producent det är jag söker?

Nu ska jag sminka mig, get dressed och sedan röra mig mot min kära familj för en (väldigt) tidig släktmiddag. Vi hörs lite senare! Puss på er

LOADING..