drömmer om cannes

inlägget innehåller adlinks

Det är så himla typiskt mig att, så fort jag känner att jag vill göra något, bara gå all in och börja planera allt. Ha redan kollat upp flygbiljetter (både till Cannes och Miami) och nu sitter jag och scrollar igenom olika sidor efter kläder att beställa hem. Fy fan vad jag längtar efter sommaren, jag tror jag kommer att dö snart. Alltså har ont i hjärtat av längtan efter uteserveringar och gräsmattor mot bara fötter. Och som jag sa, solstrålar och varm hud.

När jag längtar så mycket så drömmer jag mig bort genom att kolla på kläder. Det är ganska nice, det botar lite av ångesten. Detta är i alla fall vad jag kikat på hittills.

blouses

1:an Gestuz // 2:an Clara H // 3:an NA-KD Boho

Hur fantastiska är inte dessa med flower print? Exakt sådana vill jag ha i Cannes. Mjuka, tunna blusar med blomtryck. Skulle däremot aldrig få för mig att gå omkring med en sådan blus i Stockholm. Vet inte varför, känns inte som jag bara. Men i Cannes är det jag. Haha, minns ni vad jag sa om det där med klädstilar i detta avsnitt av podden…? Ni som vet ni vet… Hur som, min favorit är nummer 1. Tänker mig att man kan ha på sig den mot kvällen, när solen ändå är påväg ner, tillsammans med ett par ljusa jeans (det är inte supervarmt där ännu, kanske 18 grader)

itemprop=image
itemprop=image

4:an IMVEE // 5:an IMVEE

Båda dessa är på REA, såg jag precis. Gillar speciellt den beiga. Den vita var också fin, men tänker mig att den är lite för vit. Haha, förstår ni vad jag menar? Får en känsla av lysrör när jag ser på den. Som ett A4 papper. Tycker det ska vara lite mjukare vitt. Okej nu ska jag sluta prata om det. Har ni någon favorit av dessa? Tell me

LOADING..