avsnitt 25: att bo i Paris

25. Q/A Svenska Skolan i Paris

Veckans avsnitt av ”Vad sa hon?” är nu uppe och denna gång gästar Hanna Kempe (@hannakempe) för att berätta om Paris! Vi träffades när vi bodde där och blev vänner efter ett tag, så kände att vi kunde berätta lite tillsammans. Ni har ju frågat så himla mycket om det, så here you go. Avsnittet hittar ni där poddar finns, eller via direktlänk HÄR .(Det kan ta ett litet tag innan ni ser avsnittet) Puss på er!

  1. Är osäker med tanke på att hinduer inte blivit förlöjligande för henna på samma sätt som svarta med t.ex cornrows, men det känns samtidigt fel när vita gör det för att det är fint, då det egentligen är en kulturell grej som används av en minoritet. Älskar din blogg förövrigt!

  2. Hej Olivia! Du verkar ju vara lite av en expert av Paris så tänkte att man kunde slänga iväg en fråga till dig om utelivet i Paris! Jag ska åka till Paris om ett tag med en kompis som inte är 18 utan 17 då. Finns det några klubbar du vet är lite mer slappa med åldern? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..