snapshots & early mornings

Godmorgon från Cannes!

Vilken dag va. Igår satt jag på balkongen och pratade med Megan och Hanna i telefon i flera timmar innan jag packade ihop och gick och lade mig. Var dödstrött, så somnade utan middag eller någonting. Och klockan var… nio. Vilket resulterade i att jag, som den galning jag är, vaknade upp imorse och sträckte på mig och var hur pigg som helst tills jag såg på klockan som visade 05.30. Kände mig lite snopen. Försökte somna om men var som sagt jättepigg så låg och drog mig i sängen tills 06.15 innan jag begav mig ut för att köpa färskt bröd och croissanter. Satt ute på balkongen i mörkret och fick se hur det gradvis blev ljusare när solen gick upp. Det ave otroligt harmoniskt må jag säga. Tror jag aldrig har vaknat såhär tidigt av mig själv någonsin förut. Det kanske är för att stressen släpper?

Fantastiskt, hur som. Och nu är klockan bara tio och det känns som om hela dagen har gått. Har hunnit med massor av saker; klippt podd, läst bok, korrigerat texter, börjat på veckans ”tankar kring…” och förberett inlägg. Helt sjukt att ha sex timmar till klockan är tolv. Haha, låter som om jag precis upptäckt världen.

Nu ska jag fortsätta skriva och rätta lite text, sedan städa upp i köket och ge mig ut på en prommis. Kanske sätta mig på något lunchställe ute och läsa lite. Jag är en helt ny människa här, haha. Jag andas lättare. Är lugnare i kroppen. Kan tänka utan att bli rastlös. Fan, vad jag behövde detta. Är så himla glad över att vara här.
Uppdaterar er lite senare! Har förresten fått hem lite kläder som jag ska visa upp, kul va? Vi hörs snart! Puss

  1. Först och främst, vilken härlig och inspirerande människa du är! Skulle vilja säga att jag känner dig, eller ifall känner igen mig i dina texter om livet, om ångest och allt annat som livet är. Jag ska till Cannes nästa vecka och tänkte bara fråga om du vet några måsten och saker du bör undvika. Jag gillar vin och mysiga saker, hade så gärna velat ha lite tips. Tack på förhand. Och Olivia. Jag vill så gärna någon gång få sitta med en bok i handen signerad av dig, av dig som författare. Massa kramar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..