snart åker jag hem

Hej på er!

Förlåt att veckans ”tankar kring…” inte är uppe ännu, är inte nöjd så tänkte skriva klart ikväll / på planet imorgon. Laddar upp asap!

Hur mår ni? Jag mår helt fantastiskt. Igår var jag på date med en jättegullig kille. Vi åt middag här i Cannes och sedan satt vi på stranden och chillade. Idag satt jag och tänkte på balkongen och kom plötsligt på en sak.. Jag kan sitta här och titta på havet hur länge som helst. Eller när jag är ute går jag omkring helt förundrad och stirrar på gräsmattorna. Och nu kom jag plötsligt på anledningen; det var så himla länge sedan jag såg såhär mycket färg på en och samma gång. Jag har varit hemma i gråa Sverige i snart åtta månader och bara sett olika nyanser av regnmoln typ. Hur fruktansvärt är inte det? Blev helt gråtfärdig när jag gick upp första morgonen här och såg färgen BLÅ. Och GRÖN.
Ja, jag älskar verkligen att vara här. Men imorgon är det tillbaka till ‘verkligheten’. Har mycket jobb framför mig denna vecka, en hel del som måste göras klart inför en deadline, och så har vi ju podd och blogg och ‘vanligt’ jobb (ska börja jobba på foodora med Alva för att tjäna ihop lite extrapengar!! Ska bli kul faktiskt. Måste spara till Paris). Men jag har fortfarande en kväll kvar här. Ska njuta och fortsätta titta på havet. Vi hörs lite senare, puss!

  1. lyssnade just på dagens poddavsnitt, tyckte det var så roligt att ni kunde vara så öppna! skrattade flera gånger när ni berättade era anekdoter så målande. så härligt att höra att du haft det bra i Paris dessutom, det är verkligen en magisk stad vad jag förstått när du och andra beskrivit den! fan, måste också dit nån gång. ha en asgrym sista kväll och förhoppningsvis kommer du vara tillbaka där innan du vet ordet av <3 puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..