fredag och tankar

Hej på er!

Nu är jag hemma i Sverige igen. Det känns faktiskt ganska deppigt, tyvärr. Allting är så otroligt grått?
Men men. Jag fick äntligen träffa min Megan igen. Hon har varit hemma i USA i en månad och nu är hon tillbaka. Min bästa, bästa vän. Vi har facetimeat typ hela tiden så egentligen känns det inte som att hon har varit borta så länge, men ändå så himla kul att få träffa henne. Hon bor här just nu medan hon letar efter en ny bostad, så mysigt. Igår satt vi hemma ett tag och hängde med Jasmine innan vi mot kvällen gick ut till ett nytt ställe. Så jävla coolt, dit ska jag verkligen gå igen!! Det var typ en resturang som var gömt i ett gallerie, så nice.

Idag har jag suttit och mailat (som jag typ gör hela tiden, känns det som) samt skrivit. Stirrat in i väggen. Ibland står det helt still i huvudet när det gäller skrivandet. Allt blir fel, konstigt, onaturligt. Jag fick ett släng av existensiell ångest när jag insåg att detta är typ det enda jag är bra på. Jag har ingen aning om vad jag vill göra i mitt liv, förutom att skriva. Och det är jävligt svårt att tjäna pengar på det. Men det löser sig säkert. Fick ett litet pepp-talk av Megan och Jasmine igår, och de påminde mig om att jag faktiskt bara är nitton. Man får ändra sig angående sitt liv, det är okej. Man får byta riktning hundra gånger om innan man hittar rätt. Behövde höra det, haha. Mina fina tjejer.
Ikväll ska jag vara barnvakt åt Stella medan mina föräldrar går ut och äter middag. Kanske går ut en sväng efter det, men ser fram emot att få hänga lite med min fina lillasyster. Har saknat henne. Vi hörs lite senare, gänget. Puss!

Två väldigt suddiga bilder från igår

LOADING..