födelsedagsbrunch + megan

Igår var jag, Megan, Jasmin och Paula på Sthlm Brunch Club där vi åt en jättemysig födelsedagsbrunch för Megan! Jag och Megan kom lite sent (som förväntat) men annars flöt allt på jättebra. Det är så extremt konstigt väder ute, bara. Har ni märkt det? Det är snö och sol på samma gång. Aprilväder.

Jag beställde avocadomacka och pancakes. Hur gott som helst.

@paulawallin & @Jasminella som båda vägrar se in i kameran.

Och så födelsedagsbarnet <3 Hon har förresten börjat blogga igen, visste ni det? Megan är äntligen tillbaka. Hon ligger fortfarande på nouw sålänge men hon, eller vi, ska snart bygga om våra bloggar. Kommer bli så himla nice. @TheRetiredModel .

Jag antar att de flesta som läst min blogg läst hennes också, eftersom vi hänger ihop konstant, men för er som är nya så tänkte jag länka till mina absoluta favorittexter. Visste ni förresten att vi lärde känna varandra eftersom jag läst hennes blogg i typ ett år innan hon flyttade hit…? Så knäppt egentligen. Hon skriver i alla fall otroligt bra. Här är mina favoriter:

1. My battle with bulimia
2. Becoming a model
3. Sex, Love and Zac Efron

Såg nu förresten att inläggen ser lite konstiga ut. Det är för att hon flyttat från wordpress till nouw, så bilderna hängde inte riktigt med. Hoppas ni kan läsa ändå. Nu ska jag snart träffa Paula på snickarbacken! Vi hörs sen, puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..