Vi ska till ….

ÅRE SESSIONs
ÅRE SESSIONs

Så sjukt kul, och oväntat! Jag och Alva har blivit medbjudna till Åre Sessions för att köra en livepodd. Vi åker tillsammans med ACAST och Nöjesguiden, och ska podda under lördagen den 29:e.

Åre Sessions har alltså urpremiär detta år och är vinterns sista, och sommarens första, festival. Artister som Veronica Maggio, Little Jinder och Erik Lundin ska uppträda och under hela helgen är det massa roliga event inplanerat. Fredagen den 28:e rullar festivaltåget ut från Stockholm och vidare mot Åre. Har faktiskt aldrig varit där, så ska bli spännande. Och framförallt SÅ himla kul att åka med ACAST och min Alva!

Jag är dessvärre inte den som åker skidor, så jag såg ut som ett mindre frågetecken när jag läste all information. Vaddå liftkort? Va? Men tydligen är det alltså så (för er som faktiskt åker skidor) att man köper ett liftkort för skidor som dessutom är ett s.k festivalkort. Om man dessutom redan har SkiPass så får man automatiskt tillträde till festivalen och alla uppträdanden.

Schemat släpptes precis men det uppdateras hela tiden, så jag får återkomma med exakta tider när vi ska köra osv. Men vi kommer att alltså vara där från den 29-30 april för att dansa, podda och såklart träffa er (förhoppningsvis). Det skulle vara jätteroligt om ni ville hänga med oss dit, eller om ni redan är där – hör av er till mig på snapchat (heter OliviiaHageus) så möts vi upp!
Jag måste erkänna att jag var liite skeptisk till allt eftersom jag hatar skidor, men ju mer jag läser om det, desto mer taggad blir jag. Och vi ska dessutom få lyssna på livepodd från Raseriet! Det ska bli nice.

Social Media Gala 2016

HÄR kan ni boka biljetter till festivalen! Hoppas vi ses där!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..