Anonyma sex-historier

Gänget!

Lyssnade ni på senaste podd-avsnittet? Om inte, tryck HÄR.
Nu är det så att vi ska LIVE-podda i Åre på lördag, klockan 11 på Holiday Club. Vi åker dit tillsammans med Nöjesguiden och Acast på fredag och vi är så taggade på att få uppleva festivalen!

Ett av våra ämnen under inspelningen kommer att vara *trumvirvel* SEX. Såklart! Vi ska dela med oss av våra egna, kanske pinsamma, historier och knäppa sexrelaterade upplevelser (utan filter, lovar). Men förutom det vill vi att NI ska berätta era!

Skicka ett mail till vadsahon@gmail.com med era knäppaste, konstigaste, roligaste sexupplevelser så kanske vi tar upp dem. Det är självklart anonymt. Om ni ändå inte känner er säkra på vår diskretion kan ni alltid antingen skicka en snap till mig (oliviiahageus) eller lämna en kommentar här under. Bara ni skickar in!
Det skulle vara SÅ kul om vi kunde få höra vad ni har att bjuda på istället för tvärtom. Självklart kommer vi också att ta upp andra saker, som ångest och kärlek och relationer, men vi tänkte ägna en liten del av avsnittet åt er. Så nu har ni ju chansen att få andra att skratta, rodna eller häpna över vad ni själva upplevt.

Maila oss på vadsahon@gmail.com

Ser fram emot era mail!! Kram!

  1. hmm något av det knäppaste jag varit med om var nog jag gick hem med en helt random snubbe från krogen, vi låg och efteråt när jag skulle dra undrade han om jag inte skulle kunna lämna kvar mina trosor som en souvenir?!?!? SÅ JÄVLA KONSTIGT. Sprang därifrån fort som fan och funderar seriöst på om han har ett hemligt rum i sin lägenhet med trosor av alla brudar han legat med.

  2. Jag hade ett one-night-stand med en snubbe två år äldre än mig som går på samma skola. Det var nyårsafton och vi var båda otroligt fulla. Sexet var bra, inget speciellt liksom. Men jag gillade honom som fan. Morgonen efter dock….Vaknar jag upp av ett SJUKT illamående. Jag mådde så dåligt att jag sprang naken till toan och var tvungen att spy. Inte nog med att jag spyr på hans lilla, lilla toalett och att han hör det – kaskadbajsar jag även över golvet när jag hukar mig över golvet. Allt liksom bara rann ut för att min kropp blir helt fucked upp när jag dricker. Iallafall fick jag panik och börjar leta efter toapapper. Det. fanns. såklart. inte. en. enda. rulle. Så jag sitter där med ett ned-spytt och ned-bajsat golv och huttrar och torkar frenetiskt upp röran med det enda föremålet jag kan använda i det meningslösa badrummet – en handduk. Jag slänger handduken bakom badkaret (fanns ingen annanstans att gömma det på) och går in i hans sovrum igen. En kvart senare ska han på toa…och kommer tillbaka 5 minuter senare med handduken i handen och frågar vad i helvete jag gjort. Jag vill aldrig mer ha ett one-night stand efter det.

  3. Hahaha åh herregud varit med om nästan identisk upplevelse som du här ovan! Min mage tååål inte alkohol. Hade dock turen att killen inte vaknade. Sket dock inte bara på golvet utan på hans badrumsmatta.. Duschade av mig och mattan, smög in i hans rum, samlade mina saker och stack därifrån med ett sms om min plötsliga ”matförgiftning” samt en lögn om att jag spytt på mattan, föredrog att inte berätta om bajset.. Fick inget svar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..