onsdag och röj

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Våra goda GT // Jackan hittar ni HÄR

Jag och Inez // Paula och Inez

Hej gänget!

Sitter i köket hemma hos mamma och dricker te. Mitt huvud känns tungt, typ. Är inte bakis, eftersom jag (till min egen stora förvåning) slutade dricka mot kvällen. Men vi var ute rätt länge ändå! Röjde runt på Swedish Brewery. Väldigt trevligt.

Idag har jag massa jobb att ta tag i. Alltså, öppnade min mail imorse och fick en hjärtattack. Ibland får jag en konstig impuls att bara vilja gömma mig under sängen och stanna där. Förstår ni vad jag menar? Typ ducka för allt vad ansvar heter. Haha.
Hur som! Ska jobba lite och senare ikväll är det dags för Esprit event. Ska bli så kul, älskar Red&Square som håller eventet. De äger. Efter det ska vi iväg på en annan grej med Caliroots. Mycket trevligt. Men blir en tidig kväll för mig, ska spara mig till ÅRE. Wiiih. Vi hörs lite senare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..