sneakers mania

ANNONS: inlägget innehåller adlinks

Om det är något jag verkligen inte kan få nog av så är det väl ändå sneakers. De i mitten, som ni ser, köpte jag för 10€ i Cannes, fattar ni?? Blev tokig när jag gick in i butiken. Det var ändå tur att jag inte hade någon extraplats i resväskan, för annars hade jag väl gått loss.
Hur som. Jag älskar, älskar, älskar sneakers. Jag vet inte vad det är, men jag älskar dem. Alla är väl besatta av olika saker. Typ en del av mina kompisar vet jag kan få lyckorus av väskor. Eller av hoodies. Ja, ni fattar. Min grej är definitivt sneakers. Blir varm i hela kroppen, typ?

Just nu äger jag… fem par. Varav två är för små för mig. Fick ett par av bästa Red&Square för ett litet tag sedan så jag är inte lika desperat, men vill ändå ha ett nytt par. Kanske ska sälja de andra? Hm…

Har kikat på dessa skor hittills…

Girl power sneakers HÄR

?? Ser ni?? Vilka skönheter?? Åh alltså får ont i hjärtat typ? Banden/skosnörerna är så otroligt fina, och färgen på mittenskon är ju perfekt. De är liite dyra, men inte överdrivet. Kan tänka mig att kvalitén är bra.

Michael Kors sneakers
cement HÄR // soft pink
HÄR

Dessa är också sjukt fina. Gillar de cement-grå speciellt. De har den där lite ”bulliga” formen vilket jag älskar, det ska gärna vara hög sula och mycket vadd under snörena. Vilken färg tycker ni bäst om?

Gant HÄR // Hope HÄR (REA) // Carvela Kurt HÄR (REA)

Slutligen – metall. Mjao. Vad tycker ni om dem i mitten? Jag har inte riktigt bestämt mig för om de är coola eller bara konstiga. Vet inte vad jag tycker om vadderingen längst vaden… Det känns som om man skulle kunnat skippa den. Men de till höger är hur fina som helst. Om jag inte minns helt fel så har Alva ett par vita sådana…? Ping @alvafrostander , stämmer det?

Det var dagens sneakers-tips!! Har ni några personliga favoriter?
Puss!

LOADING..