Esprit event

Igår var jag på Esprit event hos Red&Square. Tog med mig min syster Andrea för en gångs skull! Vi hade det supernice – drack lite bubbel och kikade på den nya (ursnygga) kollektionen. Förälskade mig i ett ljusrosa mjukisset, hur fint som helst.

Hur som! Efter eventet drog vi iväg till WESC som hade någon slags releasefest/häng. Andrea drog hem efter ett tag men Paula mötte mig och stannade ett litet tag, innan vi tog oss vidare till Swedish Brewery och sist men inte minst ett kort stop på Ibu. Tog mig hem rätt tidigt på grund av en begynnande huvudvärk och kom i säng redan vid elva. Så skönt.

Förresten! Har jag inte världens vackraste lillasyster? Hur fin som helst är hon. Hon är sexton, så 00:a för er som undrar. Försöker övertala henne att starta en Youtube-kanal, men hon är tveksam… Vad tycker ni? Vill ni se mer av henne? Kommentera!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..