vad sa hon? – uppdatering

Denna veckas avsnitt uteblir tyvärr. Framtiden för ”vad sa hon?” är ganska oklar, just nu. Alla saker måste ju komma till ett slut, och jag och Alva känner båda att det på senaste tiden blivit mer krystat än det borde vara att spela in. Ibland känns det väl bara som att det är färdigt, om ni förstår vad jag menar?

Hur som – vi kommer att ses och prata igenom hur vi ska göra med podden, men just nu ser det ut som att det åtminstone blir en liten paus. MEN TA DET LUGNT! ”Vad sa hon?” kommer att ersättas med andra fantastiska grejer, om det är så att vi väljer att avsluta vår lilla resa.

Vi är fortfarande vänner, jag och min Alvis, så skulle uppskatta om ni inte kommenterar eller frågar vidare om det. Det är bara lite oklart hur vi vill fortsätta, eftersom vi båda vuxit så mycket under det senaste året, och vi kanske helt enkelt inte vuxit åt samma håll. I alla fall när det gäller podden.

Återkommer så snart som möjligt om vidare uppdatering kring ”Vad sa hon?”, tills dess kan ni fortsätta lyssna på de gamla avsnitten HÄR . Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..