REKLAM: Fler borde göra donken

Nu har jag, ännu en gång, fått äran att presentera ett kort samarbete som jag stolt kan stå bakom. Jag tyckte verkligen att denna video var så fin så ville dela med mig.

Vi ungdomar kommer att växa upp till den mest medvetna generationen någonsin. Detta börjar nu, idag, och imorgon. På många arbetsplatser diskrimineras man fortfarande på grund av kön, hudfärg, religion eller sexuell läggning, men i och med att McDonalds huvudsakliga arbetskraft ligger hos ungdomar så kan jag tänka mig att det är annorlunda. ”I uniformen är vi alla jämlika”.
Jag gillar idén av att anställa ungdomar. Jag gillar idén av att lära ungdomar laganda, kommunikation och stresstålighet. Och gemenskap, framförallt. Det McDonalds förespråkar och den strategi de har står jag fullt bakom.
Det kan vara så sjukt ångestframkallande att sluta gymnasiet och inte kunna få jobb. Man har inga kvalifikationer över huvud taget, ingen utbildning ännu, inga pengar, och så vill man dessutom snart försöka flytta hemifrån och bli självständig. Då kan det vara så otroligt skönt att söka sig till en arbetsplats där du omges av just ungdomar som är påväg någonstans, precis som du. Det är en perfekt start på arbetslivet; att komma in på en plats där du lär dig att jobba under stress, samt att samarbeta med människorna runt omkring dig. Att ha med sig den vanan i livet är guld värt.
Om ni har någon minut, titta på videon! Jag blev himla glad av den, i alla fall. Puss!

REKLAM: Inlägget innehåller en sponsrad video

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..