sommarens snyggaste tshirts – under 200 kr

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar

Sommaren är här! Det är något speciellt med att plötsligt vakna upp och inse att man lämnat fönstret öppet hela natten, men luften är ändå varm och skön. Eller när man går ut och kroppen bereder sig på att frysa, och så är det nästan varmare ute än inne.
Jag vet inte hur ni är, men själv blir jag alltid shoppingsugen så fort det är finare väder. Det känns som om det är så enkelt att köpa kläder då, man kan ha allt. Dessutom är sommarkläder så mycket finare än vinterkläder.

Speciellt t-shirts är så sjukt snyggt? Med bara ett par raka jeans, kanske boots, och en väska över axeln. T-shirts äger. De gör livet enklare. Tänkte lista mina absoluta favoriter NA-KD och dessutom hålla mig till under 200 kr. Det ni! Here we go. 

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

HÄR // HÄR // HÄR

  1. Hej Olivia!
    Detta har inget med just deg här inlägget att göra men ville bara skriva hur mycket jag tycker om din blogg. Det är påriktigt highlighten på min dag att gå in o läsa dina välskrivna och fina texter. Man känner sig så förstådd och liksom inte ensam. Jag beundrar din förmåga att få dina läsare att känna så. Framförallt när det gäller ångest. Jag och min bästa vän kämpar båda med allvarlig ångest och vi diskuterar ofta dina texter och att dom är så fkn spot on och äkta.
    Dessutom älskar jag hur du står upp för dina åsikter och är tydlig med vad som är rätt och fel, och du är aldrig rädd för att vara dig själv.
    Du är fantastisk! Tack för en äkta och fantastisk blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..