Event med coldbrew

Igår var jag på jobbet fram till cirka 16.30, innan jag rusade iväg för att möta Estelle. Åh, min fina vän. Har inte träffat henne på hur länge som helst, då hon bott i Australien nu i typ hundra år. Det är så sjukt med sådana vänner att man bara kan träffas efter en lång tid och så är allt som vanligt. Det kändes inte som om någon tid passerat överhuvudtaget, trots att jag fick uppdatera henne om vilka klubbar vi nu brukar gå till (haha).

Vi sågs vid Mariatorget och promenerade därifrån till Morfar Ginko, där It’s cold brew hade ett event tillsammans med Baileys. Vi fick göra våra egna kaffedrinkar! Så skojigt. Träffade Camilo som agerade bartender och grundarna bakom drycken. Den är verkligen god, må jag säga. En av grundarna sa att hon älskade att dricka den när hon var bakis, ett tips jag snabbt lagrade i minnet.

Fiona grejar med ingredienserna

Tillbehör till drinken! Min blev rätt äcklig eftersom jag slängde i allt jag såg

Efter att vi pratat igenom allt möjligt som hänt senaste halvåret och druckit ett par drinkar rörde vi oss hemåt vid halv sjutiden. Påvägen hem funderade jag över om jag skulle hitta på något, men var så himla trött. Istället lagade jag vegetariska hamburgare (men hej wife) och kollade på netflixserien The Keepers. Som förövrigt är helt sjuk? Första avsnittet var lite mweh, men ju mer historien utvecklade sig desto mer satt jag på helspänn. Tips tips!

Nu är jag i Linköping för en dags jobb. Ikväll ska jag, Paula och Jasmin se premiären av Baywatch! Superkul va. Vi hörs sen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..