att sova destruktivt

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks 

Jacka Esprit // Skor liknande HÄR // Jeans HÄR // Solglasögon liknande HÄR

Hej gänget!
Mår ni bra? Jag sitter vid skrivbordet och kisar med ögonen. Har nämligen mammas linser på mig och de är inte riktigt min styrka, haha. Men vad gör man?
Idag är det onsdag och jag åker hem till Stockholm i eftermiddag. Igår fick jag ett sms av en kompis som ba ”kom till Köpenhamn”, och jag satt allvarligt talat i ett par timmar och funderade över det. Skulle varit så himla kul. Men har jobb, så det blir inget med det. Tyvärr. Kan inte skolka.

Mötte upp Hannah igår vid sju-tiden. Vi satte oss på taket vi vanlig ordning, åt sötpotatis pommes och drack syrliga drinkar. Det är studentvecka här i Linköping, så himla roligt. Vi begav oss senare mot Trädgårdsföreningen där jag fick träffa några av Hannahs klasskompisar, det var mysigt! Jävla flashback till min gymnasietid var det, att sitta på en övergiven scen mitt i parken och dricka sött vin med hallonsmak. Fint på många sätt.

Hur som, vi drog oss hem tidigt och jag däckade vid .. elva? Sov som en stock kan jag säga er. Jag älskar verkligen att sova. Det är min favoritaktivitet. Ibland sover jag lite destruktivt, dock, om ni förstår vad jag menar? Jag kan enkelt sova för att undvika ångest, och istället ”leva” i mina drömmar. Drömmer extremt verkligt varje natt, så det blir lätt att jag prokrastinerar och skjuter upp verkligheten genom att sova bort hela dagen. Inte nog med det; jag kan dessutom sova i hur många timmar som helst. Om jag vill. En gång sov jag sammanlagt 20 timmar på ett dygn. Utan problem. Kan ju inte vara hälsosamt.

Okej, ska sluta jiddra om det nu. Ikväll ska jag (om jag hinner) på Sephoras event, sedan till Inez födelsedagsfirande. Tjoho! Vi hörs senare! Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..