mina mest lästa inlägg

Jag sätter mig ofta ner och ägnar en stund åt att gå igenom vad ni älskar mest här på bloggen. Vilka inlägg ni delar, vilka ni kommenterar och vilka ni återkommer till. Utefter det försöker jag blogga så som ni vill att jag ska, det vill säga uppdatera med de inlägg som ni gillar bäst.

Tänkte lista mina mest populära inlägg senaste typ 10 månaderna (alltså sedan i somras). Känner ni igen något? Har ni någon absolut favorit? Let me know!!

1. Att hata män

Wow, denna blev så sjukt delad. Förstod det inte riktigt i början, men det växte rätt snabbt. Fick oerhört många kommentarer också. Det inlägget skrev jag för ganska länge sedan, så det kanske var lite mer ”nya” tankar. Numera är det ju feminism 101. Men jag förstår verkligen varför det blev så uppmärksammat, jag menar rubriken säger ju sitt.

2. ”Tankar kring…” att bli lämnad

Ja, alltså.. Denna var fin. Och enkel att skriva. Orden bara rann ut ur fingrarna, lätta som fjädrar. Många hörde av sig direkt och gav komplimanger, delade på twitter och Facebook, och kommenterade att de kände igen sig. Jag tror att just igenkänningsfaktorn är viktigast. När man är så ledsen som jag var när jag skrev den så blir det liksom mer äkta, mer rent, och jag tror ni känner av det.

3. Fem saker killar måste sluta med

Hahaha. Personlig favorit!!! Jag satt på tåget påväg till Linköping och muttrade för mig själv medan jag trummade på tangentbordet. Jag var förbannad över en kille (som fucking vanligt?) började skriva lite passivt aggressivt, och sedan bara körde jag. Det blev ett (aktivt) aggressivt meddelande mot alla män och killar därute som beter sig så _jävla_tröttsamt. Detta inlägg blev delat rätt mycket på Facebook vet jag. Rolig läsning! Speciellt när en del killar kommenterade MEN TJEJER ÄR LIKADANA JUUU och man ba nej det är vi inte sätt dig ner.

4. ”Tankar kring…” osäkerhet

Jag vet faktiskt inte varför denna ”tankar kring…” blev så populär. Det trodde jag faktiskt inte. Men när jag kikade på mina mest lästa inlägg på min gamla portal så fanns den med på listan. Inlägget handlar om hur jag har gått från att vara självsäker till att bli självmedveten, och nästan blyg, i sociala sammanhang. Numera har det där gått över, nästan helt. Jag tror det var på grund av att bloggen växte och att jag kände mig sedd på ett sätt jag inte var van vid. Det gjorde mig obekväm ett tag. Men jag har vant mig vid känslan, som tur är.

5. ”Tankar kring…” 10% kärlek 

Alltså DETTA inlägg är min favvo. Åhh. Jag skrev om detta ”tankar kring…” fleera gånger, för jag var övertygad om att ingen skulle förstå mig. Har alltid (i huvudet) tänkt på människor i ”10%”-termen men aldrig riktigt sagt det rakt ut. Så när jag satte mig och började skriva om begreppet var jag helt beredd på att folk inte skulle förstå jack shit. Till allas stora förvåning blev detta inlägg det mest igenkänningsbara inlägg jag någonsin skrivit. Folk kommer fortfarande fram till mig på krogen och säger att de älskar termen. Flera av mina kompisar, inklusive jag, har börjat använda det i vardagsspråket och det är numera ett helt vedertaget begrepp. Så himla kul. Och ännu roligare att killen jag skrev om lackade ur för att alla fattade att det var han. Man ba oj, synd.

Har ni någon favorit som jag missat? Kommentera här under! Om ni inte hittar ett inlägg ni söker på, så skriver ni bara in nyckelord här uppe vid sökfunktionen! (Om ni t.ex vill läsa om olycklig kärlek, skriv in det så får ni upp alla inlägg som handlar om just olycklig kärlek.) Smart va! Puss gänget!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..