16/06/17

Hej gänget! 

Mår ni bra? Jag sitter just nu på Story och jobbar medan klockan tickar sig allt närmare sex. AW-tid helt enkelt, örhängena har åkt på och likaså mitt nyinköpta orangea (?!) läppstift. Trevligt va. Det är fredag, och jag är på oerhört gott humör. Har sprungit omkring på stan hela dagen och varit på varenda restaurang, butik och cafe på hela Östermalm typ. Samt plåtat på Waldemarsudde. Väldigt lång men skön dag.

Cappuccino på Sempre

Igår hängde jag med min nyfunna person som jag avgudar. Vi hade fruktansvärt kul innan det var dags att röra sig hemåt på grund av jobb. Vad fint det är att träffa en människa som är så himla rimlig. Det händer inte så ofta.
Hur som! Ikväll ska jag dansa och imorgon blir det att plåta hattar från Chanel. Vet inte riktigt vad det innebär, men det lär bli kul. Livet är ett äventyr eller något. Vi hörs senare gänget! Ni äger. Älskar er. Hoppas ni mår bäst. Osv osv osv <3 Puss!

  1. Hej Olivia! Jag ville bara säga tack för tips om vintage butiken på Rue des Rosiers!!! Är i Paris nu och svängde förbi den igår och fick hem en skitfin manchester-kjol och jeansshorts från Levi’s för 150kr. Såå fint ställe! Kram<3 (ps din blogg är 10/10)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..