helgen

Hej gänget!

Förlåt för noll uppdatering, det var inte så snällt av mig. Helgen har gått väldigt snabbt och jag är numera tillbaka på kontoret. Tänkte köra en helt vanlig recap med jättedåliga bilder för sån är jag.

Fredag: Jobbade hela dagen på stan, mötte sedan upp ett par vänner och hängde på St Eriksplan. Besökte en extremt märklig skivaffär (bland annat), där man kunde måla på väggarna och köpa rullpapper. Drog mig hem till Sveavägen där jag bott senare veckan på grund av uthyrd lägenhet, blandade drinkar och satt på balkongen med mina nyfunna vänner. Hade en fruktansvärt rolig eftermiddag / kväll. Efter några timmar begav vi oss till Story Hotel, sedan röjde vi på F12. Ska passa på att säga tack till er som kom fram och hälsade när jag satt inklämd i trappan, det var fint av er!!

Röd kjol från &Other Stories (annonslänk) 

Lördag:

Sov till seeent på dagen. Det var skönt. Hängde hemma hos föräldrarna, solade på balkongen och begav mig senare på kvällen till Swedish Brewery där jag hängde med Madison. Efter en öl var jag dock helt slut och bestämde mig för att det var dags att gå hem. Somnade tidigt och njöt av att inte vara bakis morgonen efter <3

Söndag: Spenderade hela dagen i Humlegården tillsammans med mina fina vänner. Drack rosé, läste, käkade jordgubbar och lyssnade på podcast. Så himla nice dag. Mot kvällen åt jag ceasarsallad hos mamma och sedan flyttade jag över mina grejer till min lägenhet.

Det var min helg! Vi hörs lite senare, nu har jag lite jobb. Puss gänget

  1. Det är okej att inte uppdatera 24/7!! man måste få leva lite också tycker jag. älskar humlegården, har börjat åka dit oftare och bara ligga där i solen, lyssna på musik och måla. underbart <3

  2. Jättekonstig fråga kanske men i din snapstory var där en kille som hade på sig en ”hänga runt, glida runt, ärva pengar”-hoodie, är den custom made eller finns den att köpa någonstans? Har redan testat att googla alla möjliga ordkombinationer som skulle kunna verka rimliga för att hitta den men inget napp.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..