book a treat: hur funkar det?

Inlägg i samarbete med book a treat

Jag gjorde min hårförlängning i samarbete med book a treat, som är en helt fantastisk app. Jag och Hanna satt i min soffa i måndags och bara scrollade igenom alla olika behandlingar man kan göra. Så om ni behöver färga, klippa, föna håret, eller göra naglarna (eller spraytan) inför sommaren, kolla in appen! (Tror de har ett sommarerbjudande nu angående spraytan som ligger på 500kr för dig OCH din kompis.)

Jag och Hanna ska nog göra en blowdry nästa vecka, ska bli spännande. Åh, längtar till min lön. Om ni vill boka en behandling, glöm inte att använda koden OLIVIA25, så får ni 25% rabatt på hela köpet. Dessutom samlar man behandlingar på ett klippkort, så att man får den tionde gratis (beroende på medelkostnad).

Ni hittar appen HÄR

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..