kan ni gissa var jag ska? + svar på frågor

ANNONS: inlägget innehåller adlinks

Nästa vecka blir en spännande sådan, för då kan jag nämligen äntligen börja planera min semester. Ser fram emot att få ligga på stranden och bara inte tänka, om ni förstår vad jag menar haha. MEN, en sak ser jag ännu mer fram emot. Jag planerar faktiskt en resa, och inte riktigt var som helst… Gud, jag får nästan lite ont i magen av lycka när jag tänker på det. Vill dock inte avslöja något än, för jag vet inte om det kommer bli av.

HÄR // HÄR // HÄR

Här är tre saker jag ska beställa hem om jag åker iväg. Resan blir nog 1,5 – 2 veckor lång, och det jag ser fram emot mest (eller anledningen till varför jag åker), är att träffa en person som jag saknar så mycket att det gör ont i kroppen. Baserat på kläderna, kan ni gissa var jag ska?

Hur som! Har fått några frågor som jag tänkte svara på lite snabbt. Lets go. 

1. Jättekonstig fråga kanske men i din snapstory var där en kille som hade på sig en ”hänga runt, glida runt, ärva pengar”-hoodie, är den custom made eller finns den att köpa någonstans? Har redan testat att googla alla möjliga ordkombinationer som skulle kunna verka rimliga för att hitta den men inget napp.
Svar: Den är custom! Haha. Min kompis Emelie gör dem, har fått så många frågor. Häller på att övertala henne att trycka upp fler och sälja dem, återkommer! 😉

2. Kommer din bok släppas som pocket? 
Svar: Det tror jag! Är inte helt säker.

3. Var är din tjejkompis som brukade vara med på din blogg? Är ni inte vänner längre?
Svar: Tror du syftar på Megan!! Vi är fortfarande vänner, men hon bor i USA.

4. Vilka klubbar brukar du gå till? 
Svar: Ni hittar mig oftast på Kåken eller f12, alternativt någon bar runt Östermalm såsom Story Hotel, Swedish Brewery eller Vau de Ville 🙂

 1. Du ska till Florida för att träffa Megan! Tänkte på somriga kläder och att du skrev att Megan har flyttat tillbaka till USA

 2. älski dig <33333 du är grym och inspirerar så mkt. har vart ledsen i några dagar sen vaknade jag upp imorse och kollade igenom dina vloggar och blev glad och fick hopp för framtiden.
  tack för du finns!! fortsätt med ditt grymma jobb
  <3

 3. Hej bästa Olivia med bästa råden!
  Undrar: Hur 17 gör man för att komma över någon man inte ens nånsin varit tillsammans med, men ändå alltid haft något med. När personen gått från vän till flört till nästan ihop massa gånger men timingen aldrig varit rätt. Är det distansen? Är det vår ålder? Är vi för lika? Så många frågor och så svårt att acceptera att det kanske aldrig blir vi. Jag kan inte släppa det förbannade KANSKET, som hängt efter mig i flera år och under andra förhållanden.

 4. Hej Olivia!
  Jag undrar bara; när du går på klubb som T ex kåken och f12, leggar dom aldrig dig och säger att du inte kan komma in eftersom du är 19 och det är 20+ eller 23+? Undrar eftersom jag inte vågar gå dit så bli jag utkastad…

 5. Vet inte hur öppen du är så du får välja om du vill svara eller ej men varför är du inte vän med Zara Larsson längre?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..