midsommarnattsdröm

Hej gänget!

Eller, god morgon kanske. Kan tänka mig att ni som varit ute och röjt hela natten precis har vaknat? Hehe. Själv är jag utvilad, nyduschad och klar i huvudet. Hur skönt?? Haha. Händer ju cirka aldrig att jag inte vaknar bakis på en lördag så tar tillfället i akt och njuter till fullo.

Jag har aldrig riktigt förstått mig på midsommar. Vid den här tiden är jag, i vanliga fall, alltid utomlands. Så har det varit sedan jag var liten. Jag minns en midsommar väldigt vagt, men jag kan ha drömt det. Så jag har aldrig riktigt förstått mig på vad man gör? Dricker snaps och dansar runt en stång? Vi svenskar har dålig fantasi det är ett som är säkert.
Men, på grund av mitt bristande intresse för högtider så planerade jag inte in något särskilt igår. Var på gröna lund med syrran, det var hur kul som helst. Skrattade mig igenom hela dagen. Har saknat Andrea, vi hänger inte lika ofta nu när vi inte bor ihop. Vilket kanske är lika bra, för när vi bodde under samma tak var vi sällan vänner. Men men. Mot kvällen så följde jag med henne under några timmar för att hänga med hennes kompisar. Det ÄGDE. Andreas kompisar är på riktigt de roligaste som finns. 10/10. Hur som haver, jag drog vidare till Mariatorget för att träffa Paul och Eithan, men när jag väl kom dit (efter att ha tagit fel tåg) insåg jag att jag inte hade lust att gå ut. Jag längtade efter min säng, ballerinakakor och några avsnitt Gossip Girl, så jag tog mig hemåt och somnade innan tolv.

Det var min midsommar! Nu sitter jag hemma med ansiktsmask från N07 (som jag älskar), och muttrar över att ingen är hemma. Seriöst, har inte alla haft sitt lilla roliga i skärgården nu? Dags att komma hem till stan. Och hålla mig sällskap.

Vi hörs lite senare gänget! Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..