Hemlig resa och sommarens nyhet (!!!)

Hej gänget!

Happy monday…! Haha. Är helt stirrig på grund av enorma mängder koffein. Jobbat sedan klockan 8 och hela dagen har hållit ett ganska snabbt tempo. Är helt slut egentligen, men det är rätt skönt att känna så. Håller ni inte med? Att komma hem efter en lång dag och känna att man förtjänar att sova. Mmmm.

Idag kära vänner – idag fick jag anställning. Jag är numera inte praktikant utan anställdSvD Perfect Guide. Förstår ni? Har liksom inte riktigt hunnit ta in det, ännu. Men det känns helt sjukt fantastiskt och det pirrar i magen, som om jag är lite förälskad. Damn vad bra jag är. Gav mig själv en rejääääl klapp på axeln – nitton år och jag har redan börjat min drömkarriär, den som jag trodde att jag kanske skulle kunna påbörja efter fem års studier och hundra års livserfarenhet. Ja, ni fattar.

Det går fan bra nu. Jag är lycklig. Glad i själen. Det här året har varit så bra hittills, så fint, så lärorikt. Jag är så glad och tacksam över att allt vände så snabbt, att jag vuxit så snabbt.

Men, vidare till annat. Har varit lite dålig på att blogga känner jag, men det är väl också för att jag har två andra jobb att sköta. Ska göra mitt bästa för att bli bättre. Nu på fredag får jag ta en välförtjänt semester. Har massor av roliga saker denna sommar, och vi börjar med *trumvirvel* HELSINGFORS! Nu på fredag åker jag tillsammans med några andra bloggare till Finland för att ha en fantastisk weekend med bastu, konsert och allmänt skoj. Sedan, direkt efter det (på tisdagen) så åker jag till en hemlig destination…. En av er har redan gissat rätt. Hehe.

Nu ska jag hem till mamma för att hämta lite grejer, sedan springa dagens sista ärenden. Vi hörs senare gänget! Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..