Babor event

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Idag var jag, Paula och Hanna hos Babor för att få en liten genomgång i hudvård. Wow, säger jag bara. Vi hade det hur mysigt som helst, fick lära oss massor och fick en välfylld goodiebag med oss hem.

Jag är så taggad på att börja ta hand om hyn bättre, speciellt efter detta. Hyn visar ju precis hur vi mår i kroppen, vad vi äter och hur vi tar hand om oss själva, så det är verkligen viktigt att lägga ner lite tid på att den ska må bra. 

Alla bilder är lånade från Paula <3

Deras kontor var verkligen hur fint som helst. Åh, ni förstår inte hur mycket jag njöt av att dricka citron – och myntavarten, lyssna på lugn musik och testa alla möjliga väldoftande produkter.
Jag är mest taggad på att få prova deras ampuller. Den lilla glasgrejen innehåller en 2 milliliters kur för det man nu kan tänkas behandla. Jag tog en fuktbomb x 2, tror min hy kommer tacka mig för det.

Annars älskade jag deras fuktkräm, samt den renande oljan HY-ÖL som man parar ihop med en annan anpassad olja, som gör att konsistensen blir lite mjölkaktig. Men alltså, alla vi tjejer kan nog kom ändå överens att dagens magi var läppbalsamet. Jesus christ, var så imponerad. Lade på ett tjockt lager kräm på läpparna, och några minuter senare var all kräm borta. Den sögs verkligen in i hyn på en gång. Här hittar ni den!

 Kände mig oerhört ren och fräsch när jag gick därifrån, kan man väl säga. TACK Babor för en fantastisk morgon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..