era historier och en fantastisk bok

Hej gänget!

Vilken fantastisk respons jag fick. Åh, tack så hemskt mycket! Blev så glad över alla kommentarer, och framförallt av era inskickade texter! Ska sätta mig ner och läsa igenom dem allihop, njuta av dem. Ni är helt otroligt duktiga måste jag säga. Är så imponerad.

Well, från den ena saken till den andra. Jag befinner mig nere i Cannes och har spenderat de senaste dagarna med att sola, dricka rosé och läsa. Och bada, såklart. Det är något med medelhavet som gör att mitt hjärta nästan växer två storlekar och trängs i bröstet. Smaken av salt och doften av solkräm blandat med varm hud och mjuka vågor. Det är som om man, tidigare, spenderat tiden bara halvt levandes, och när man kommer hit så finns man äntligen på riktigt.
Låter det lite pretentiöst, kanske? Jag antar att vi alla har en sådan plats på jorden, där luften känns tredimensionell. För mig är det Cannes och framförallt huset uppe i Mons. Ibland kommer jag på mig själv med att kippa efter andan som om jag liksom inte fått någon luft på åtta månader.

Igår när jag fick mina älskade ostron. Vi åt middag vid hamnen och fortsatte sedan till en privatfest på en båt

Så känner jag. Vad händer annars? Jo, jag har läst ut boken ”Den hemliga historien” av Donna Tartt. Satt på fyren och vågorna slog något helt vansinnigt mot träplankorna när jag slog ihop boken och lade den ifrån mig; ögonblicket var nästan för dramatiskt för att vara på riktigt. Nästan. Inte helt. Jag älskade den. Jag älskade den så mycket att jag genast, efter att ha processat de sista meningarna i några minuter, slog upp boken och började läsa om den på nytt. Så nu är jag på sida 15 igen, där jag var för tre dagar sedan. Jag rekommenderar den verkligen. Den går i samma anda som Vindens skugga av Carlos Ruiz och Andarnas hus av Isabel Allende. Jag älskar sådana där böcker som har så många detaljer att de nästan trasslar in sig i sig själva.  Blir lycklig i själen. Ska genast se till att ge Steglitsan en andra chans.

Eftermiddagens drink vid havet och gårdagens ostron

Nu ska jag umgås lite med mina hundar som pockar på min uppmärksamhet. Vi hörs lite senare! Puss

  1. Hej Olivia! Jag vill inte bara berömma ditt skrivande i den här kommentaren, utan jag vill också visa min uppskattning för hur din blogg ser ut idag i stort. Har läst din blogg periodvis och även om den alltid har haft en hög standard så har det funnits gånger då jag gillar den mer, och min teori är att det har varit de gånger då du mår som bäst i dig själv. Vilket är helt förståeligt såklart, det är ju då man orkar anstränga sig lite extra eller då som allt bara faller helt naturligt. Hur som helst, det jag vill komma fram till med den här kommentaren är att just nu verkar du verkligen blomstra. Du verkar så självklar och stark och det är så kul att se! Lycka till med allt verkligen, du förtjänar att må riktigt jävla bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..