days in Cannes

Gängeeeet! Whats up? Hur mår ni?

Jag mår prima. Dagarna flyter på här i Cannes, dricker rosé och hänger på stranden med mina vänner. Älskar att vara här. Har bestämt mig för att ta vara på tiden och försöka att inte oroa mig över bloggen just nu, kan bli så himla stressad när jag kommer på att jag måste uppdatera. Men med det sagt är jag ju fortfarande här, och jag kommer inte ta en ”paus” som jag gjorde i L.A!
Och apropå L.A: Jag känner inte riktigt att det finns så mycket mer att skriva om saken.. Staden var inte riktigt min stad, men jag åkte ju dit för att träffa min bästa vän och det fick jag ju göra. Jag tror man måste vara där under en längre tid för att faktiskt greppa staden, den är så sjukt stor. Nog om det alltså.

Trots att jag älskar att vara här och verkligen njuter av solen, havet och alla färger, kan jag inte låta bli att längta till tisdag då jag börjar jobba igen. Jag gillar verkligen mitt jobb. Jag älskar mitt jobb? Jag ser fram emot att komma in i rutinerna igen.

Och förutom att jag börjar jobba så börjar också årets roligaste period om en månad. Vi rivstartar hösten med fashion week, och sedan pressveckan, och när den är slut är det dags för releasefest för…. MIN BOK. Ahh!! Det är sjukt mycket som händer nu ska ni veta. Vi håller på att sätta sista, sista ändringarna på omslaget och så fort det är klart går den på tryck. Alltså, snart. Och när den gör det kommer ni, exklusivt genom bloggen, att kunna förhandsbeställa den. Skulle det vara intressant?? Eller vill ni vänta till att beställa/köpa i september? Let me know!!!

Så ja, vi har en sjukt rolig period framför oss kära vänner. Är så taggad och så glad över att vi gör det här tillsammans! Ska bli så kul så kul. Vi hörs lite senare, puss!

LOADING..