UPPDATERING: Trump, mitt favoritställe och bokens handling

Hej kära läsare.

Mår ni bra? Jag sitter på balkongen i Cannes, dricker rosé och tittar på Obamas bästa tal. Det finns ju hur många som helst men har några favoriter som verkligen får mig att rysa över hela kroppen. Vilken fantastisk president. Vilken fantastisk människa.
Ja, speciellt i kontrast till den idiot som nu sitter och gömmer sig i Vita huset. Behöver väl inte ens gå in på hatet för honom, tror det är underförstått. Men, ville gärna säga en sak om hans senaste utspel eftersom det kanske berör någon som läser detta. Trump gick ut på twitter och berättade att alla transpersoner numera inte får tjänstgöra i militären på grund av ”kostnader”. Detta är ju bullshit, det vet ni säkert lika väl som jag gör. Bara något så tragikomiskt som att viagra och andra medicinska preparat för erektion kostar tio gånger mer än vad transpersoners behov beräknas kosta (källa). Jag menar, vad i helvete. Men sedan är ju inte Trump direkt känd för att grunda sina utspel på fakta. Well, well.
Hur som, tänkte i alla fall skicka ut en tanke till er som känner er olustiga/rädda/ledsna över hans jävla åsikter. Transpersoner är inte en börda. Transpersoners behov är inte heller en börda. Transpersoners rättigheter är mänskliga rättigheter. Ni är inte mindre värda än någon annan som promenerar omkring på denna jord och jag hoppas ni vet att ni har otroligt många  som står vid er sida när ni känner er vilsna. Vi är här!!! Vi uppskattar er!!! Vi tycker ni är bra!!! Åh, blir så ledsen i hjärtat när jag tänker på vilken skit ni behöver stå ut med bara för att ni varit modiga nog att vilja vara er själva.

liknande bikini HÄR (annonslänk)  

Vidare till något annat. Det är ganska roligt att jag ofta säger att jag sitter ”på balkongen i Cannes”, eftersom detta är en återkommande plats för min karaktär Erika i boken. Jag har ju ännu inte sagt exakt vad den handlar om, men det kommer ni snart att få veta. Ni har säkert kunnat gissa er till lite. Är ni taggade, förresten? Jag är så sinnessjukt nervös. Tänk, bara två månader kvar, sedan kommer jag kunna hålla den i handen. Ni får lova att sprida nyheten till alla era vänner, för just nu är min största oro att ingen kommer köpa den.. Haha. Seriöst, tror jag kommer sälja max 134 exemplar. Den siffran kom till mig i en dröm och sedan dess har jag inte kunnat släppa den. Etthundratrettiofyra exemplar. Inte mer. Inte mindre. Ja, vi får väl se.

Jag ska strax bege mig ner till mitt favoritställe här i Cannes, ”Le Melting pot”. Det är inget särskilt med restaurangen, men jag gillar att det är lite avskilt och att jag kan kika på människor som promenerar ute vid kajen utan att de kan se mig. Och vid det här laget känner jag servitriserna så bra att jag knappt hinner sätta mig ner innan jag har serverats ett glas rosé med is.
Det är min plan ikväll i alla fall. Där ska jag sitta och skriva, läsa igenom min bok för hundratusende gången och fundera över livet. Fint man kan ha det, eller hur? Väldigt fint. Puss

  1. Jag är verkligen ingen ”expert” men jag tror verkligen på att din bok kommer vara superbra och att det kommer säljas fler än 134 exemplar! Har följt din blogg väldigt länge (tror jag snubblade in på den efter jag läst en av dina debattartiklar på nyheter24 på något sätt? Tror någon hade delat någon debattartikel om att svenska skolsystemet på Facebook och att din debattartikel var ”emot den?)

    Hur som! Jag tror verkligen att mer än 134 personer kommer köpa din bok.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..