sensommarkläder

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Får lite lätt panik när folk säger saker som ”sommaren är över” eller ”höstgarderoben ska fram”. ??. Det är fortfarande varmt och vi har hela augusti framför oss, är så taggad på svala sensommarkvällar i Stockholm, vid en uteservering, med en mjuk tjocktröja och bara ben. Tittade omkring på nelly.com och hittade dessa bilder, älskar dem! Verkligen rätt känsla för mig.

Kjol HÄR // Tröja HÄR // Örhängen HÄR // Bh HÄR

Min favorit är bh:n och tjocktröjan, de är så fina båda två. Kika in och kolla!

Byxor HÄR // Tröja HÄR

Detta set är lite dyrare men det är så himla fint verkligen. Kan användas både på sensommaren och på hösten, kanske med en stor skinnjacka? På bilderna ser man inte att de är lite mer ‘glansiga’, men tryck på länken så ser ni bättre hur de ser ut.

 

Tjocktröja (liknande) HÄR // Vita jeans HÄR 

Tjocktröjan hade visst inte kommit i butik ännu, men hittade en annan med liite samma stil. Jag älskar långa tjocktröjor med hög hals. Har en från Acne som jag typ svurit mitt liv till. Hade på mig den typ varje dag i vintras, haha.. Ni kanske vet vilken jag menar? Den svartvita? Har till och med skrivit om den i min bok.

Basker HÄR // Body HÄR // Jeans HÄR

Ja, bodyn är verkligen att dö för. Men upptäckte att det typ var en liten jumpsuit? Förstår inte riiiktigt hur de har lyckats stoppa in den i jeansen. Men men. Samt – baskern är hur fin som helst men haha, kan ni klicka på länken? Är det bara jag som tycker att modellens läppar är helt otroligt stora? Det måste väl ha hänt något med bilden? Eller? Äsch jag vet inte. Snygg är hon i alla fall men satt länge och tittade på läpparna och kunde inte bestämma mig om jag såg fel eller om de skulle se ut så.

Well well! Vad tycker ni om kläderna? Har ni någon favorit? Let me know!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..