Yellow Yellow Yellow

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar

Det finns få färger som jag älskar så mycket som gult. Vet inte varför jag snöat in mig på det, men klickar ofta in på hemsidor och väljer gul i sökrutan bara för att kunna scrolla igenom allt i min favoritfärg. Det poppar så fint, typ? En person med en riktigt gul tjocktröja ser ut att leva livet. Det är liksom glatt, modigt och stilrent på en och samma gång. Har samlat mina favoriter från NA-KD som ni kan kika igenom.

Hoodie HÄR // Tjocktröja HÄR 

Fast HUR fin var hoodien? Längtar tills jag får pengar och kan beställa den. Ihh.

Sandaler HÄR // Pilotglasögon HÄR // Ovala solglasögon HÄR // Pumps HÄR

Favoriterna är de ovala solisarna och sandalerna, faktiskt. Gillar verkligen sandalerna. De känns så perfekta till kvällar på en uteservering, med bara jeans och en skjorta till.  

Lackkjol HÄR // Klänning HÄR

LACKKJOLAR!!! Min nya grej verkligen. Har en knallröd (HÄR) som är så fkn snygg, ni har säkert sett den (bland annat i det här inlägget). Det är så sjukt snyggt, speciellt med bara en enkel vit t-shirt eller en skjorta.

Vad tycker ni? Har ni en go-to färg som alltid funkar? Let me know! SAMT: vad vill ni att jag ska tipsa om i klädväg?

  1. Kan inte du tipsa om outfits till när man går ut och röjer? Är så fruktansvärt dålig på mode så känner mig aldrig riktigt snygg när jag går ut

  2. Älskar gult!! Såg en gul hoodie när jag var i stan för nån dag sedan, gick direkt dit och såg att den till och med var på rea, en kvar, i min storlek, ödet?? Den går jag runt i till stora delar av dagen nu för tiden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..