Höstens premiär av…

Hej gänget!

Mår ni bra? Jag hoppas det. Jag måste ännu en gång säga att jag älskar vår grupp. Checkar in varannan minut för att kolla era uppdateringar och så vidare. Jag har länge känt mig så himla frustrerad för att det känns som om ni känner mig, men jag känner inte er på samma sätt, så detta är verkligen hur fint som helst. Bara att få sätta ett ansikte på er, få höra era favoritord, vad ni tänker på, hur ni mår idag. Verkligen fantastiskt. Jag hoppas ni gillar gruppen lika mycket som jag gör!

Lite oklara bilder

Vidare till annat. Jag hade kul på jobbet idag, mådde bra, var på gott humör. Slutade vid 17.15 och begav mig mot Sveavägen för att hämta upp lite saker, sedan hemåt och sedan utåt. Sitter med Paula och jobbar, det börjar dock bli lite kallt. Men har lyckats skriva höstens premiärinlägg av … TANKAR KRING!!! Äntligen tillbaka! Den kommer ut imorgon klockan tio. Har ni saknat inläggen? Det har sannerligen jag gjort. Men nu är det igång igen. Är så taggad.

Ska återgå till min kära vän så hörs vi snart gänget. Puss!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..