läsarträff, event och ny podcast (?!)

Bonjour gänget

Hur mår ni? Jag sitter på jobbet och har tekniskt sett fem minuter kvar av min lunchrast så passar på att skriva lite. Idag är det väldigt lugnt på kontoret, jag och min kollega skrev artiklar i en rasande fart i början av veckan så vi är i princip klara med allt innehåll tills vidare. Väldigt skönt! Om några timmar har jag en intervju att bocka av, ska skriva ”Min helg” för svenskan, kul va? Jättekul. Är lite nervös. Men det får man vara.

Gårdagens lunch från Doktor Sallad & en sida ur VeckoRevyn där jag blir tillfrågad vem som är min crush för tillfället

Annars? Efter jobbet ska jag möta upp Chloé för att diskutera min bokrelease. Ska bli så spännande, är jättetaggad. Den kommer att hållas i marknadsföringssyfte så det kommer främst att vara influensers som är inbjudna, men också lite familj och vänner. Är så himla nervös. Så mycket som ska klaffa liksom. Men som tur är har jag Chloé vid min sida. Hon är så fruktansvärt duktig på det hon gör och jag är evigt tacksam för att jag träffat henne. Förresten, ni borde läsa hennes onlinetidning! Ni hittar den HÄR. Tror ni kommer digga den som fan.

Förutom denna releasefest så ska jag ju också ha ett event för bara er. Det är något jag ser fram emot om något. I och med vår grupp har jag äntligen börjat känna att jag kommit er lite närmare, fått lära känna er, höra era tankar och läsa era texter. Det känns fantastiskt. Tack för det! Men hur som; det event som vi (jag och min redaktör) idag började planera, som är för er, kommer att hållas i en bokhandel här i Stockholm den andra veckan i oktober. Jag vet att jag sa september, men vi kom överens om att skjuta på det eftersom det är bokmässan, pressveckor och fashionweek under hela september, vilket gör att det är en jävligt rörig månad. Så andra veckan i oktober blir mycket bättre. Om det finns intresse så kanske vi kör i andra stora städer i Sverige, vad tror ni om det…? Vet inte om det skulle vara värt det… Men det är upp till er, såklart! Om ni vill träffa mig i er stad, kommentera gärna var ni bor så ska jag prata med min redaktör om det!

På eventet i Stockholm kommer ni kunna köpa boken, hänga lite med mig, dricka drinkar (alkoholfritt för de under arton), och de första som dyker upp får en välfylld goodiebag. Håller på att kika på det där nu och har bestämt mig att alla företag som vill sponsra med sina produkter måste vara ägda av kvinnor eller vara kvinnodominerade. Det låter väl tungt? En goodiebag av bara kvinnor? YES. 100% vad vi står för, eller hur?

Efter att jag träffat Chloé idag (eller medan jag träffar Chloé) så ska jag nämligen träffa en annan person… nämligen…. min nya …. PODDPARTNER. Fatta?! Ni har sett hen lite förut, men tror ni kommer bli väldigt överraskade. Kan ni gissa vem det är? Tror fan inte ni kan det haha. Vi ska snacka ihop oss angående vad nya podden ska heta, vad den ska handla om och hur vi ska lägga upp allting, men  förhoppningsvis så kommer ni kunna lyssna på mig och x inom en väldigt snar framtid! Är så himla taggad på att börja podda igen, har saknat det så mycket.

Känns som en bra dag, och äntligen börjar det också kännas som en bra höst. Vi hörs snart gänget!

LOADING..