3 fina bloggar

1. Paula Wallin 

(Obviously). Min bästa vän som jag älskar så mycket. Jag blir alltid glad när jag går in på hennes blogg, och hon är en av de personer som verkligen utvecklas och växer varenda dag. För ett år sedan kände vi inte varandra så bra (trots att vi gått i samma skola i tio år) men vi träffades i Cannes under semestern. Jag var hjärtekrossad och hon var vilsen. Under en promenad på stranden pratade vi om våra drömmar och hon sa att hon skulle vilja starta en blogg men att hon var osäker. Ett år senare har hon en av Devote’s bästa bloggar och praktiserar på Damernas Värld. Fatta?

2. Emelie Olsson 

Min nyfunna vän som jag träffade genom Twitter. Vi hände innan sommaren och har pratat massor om framtiden och vad vi ska göra ihop. En person som är extremt svår att läsa, djup som havet och ändå otroligt lätt att umgås med. Vi kommer bli fantastiskt bra vänner hon och jag. På sin blogg skriver hon mest, den är lite som min. Hon är fantastiskt duktig på att skriva.

3. Mörkblått

Hittade den här bloggen genom gruppen. 17-årig tjej som skriver fint om vad som helst. Fastnade bara för att hon är lite rolig i sina texter, hon skriver liksom inte långa monologer utan lägger ba upp det hon känner för och tänker på. Gillar sådant. Känns så himla genuint. 

Det var tre bloggar! Ska tipsa om fler nästa vecka. Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..