Ett märkligt dygn och raggningsknep

Hej gänget!

Hoppas ni mår bra! Jag är lite skakis haha. Igår hade jag migrän från klockan fyra på eftermiddagen, gick hem vid sex och somnade nästan direkt. Paula och Inez plingade på dörren vid halv tio för att kolla om jag levde. Det gjorde jag, men knappt. Migränen försvann inte på hela kvällen så jag stannade hemma tillsammans med min syster, vi kollade på The Departed och åt Ben&Jerrys. Verkligen värd kväll om jag får säga det själv.

Men imorse vaknade jag och hade fortfarande ont i huvudet. Det knastrade på halva sidan av ansiktet, så fruktansvärt jobbigt. Fick migräntabletter utskrivna, hämtade upp dem och så satt jag och Inez hemma hos mig och kollade på 13 reasons why. Vad tycker ni om den serien, förresten? Jag kollar om den nu, tycker den är bra, men jag förstår att många lackar ur för att det känns som om Hannah begår självmord för att ”hämnas”. Samt att många blivit inspirerade av henne och själva försökt ta sitt liv på samma sätt. Äsch, jag vet inte.

Jag och min syster drack gröna smoothies imorse. Hur gott som helst. Spenat + nektarin + citron + vatten. Prova!

Hur som, nu till det roliga. Jag svalde två migräntabletter och slötittade på serien när jag plötsligt kände hur hela kroppen bara började vibrera. Huvudet kändes helt sprängfullt, jag hade svårt att svälja och det kändes som om golvet kantrade. Precis som när man håller på att svimma, om ni förstår? Jag lade mig i sängen och försökte sova bort det medan vi lyssnade på Alla våra ligg, och lyckades (efter nästan 2,5 timmar) att känna mig normal igen. Men det var verkligen helt sjukt. En nära döden upplevelse. Efter att Inez gjort lite research visade det sig att det var ganska vanliga bieffekter, och jag antar att det helt enkelt var för att jag inte tagit dessa förut och tog två på en gång, men lord in heaven. Det var en TRIP.

Nu känner jag mig som en ny människa, om än lite snurrig. Migränen är borta som tur är. Vi ska strax bege oss till Inez nya lägenhet och äta middag där, dricka lite vin och ikväll ska jag ut och RAGGA. Vi blev inspirerade av avsnittet vi lyssnade på och tänkte prova alla de tekniker som det tipsas om. Får se hur det går. Roligt experiment, i varje fall! Jag lovar att uppdatera er om det funkar.
Har ni planer för kvällen? Om ni ska ut, var ska ni? Känns som om jag fastnat i en ond cirkel – swedish brewery, F12, Spimlan – och vill gärna VIDGA MINA VYER så att säga. Var brukar ni gå? Hit me up.

Vi hörs lite senare!

  1. Hej! Tänkte bara säga att hela bilderna inte syns när jag läser din blogg i mobilen… Måste zooma ut för att kunna se bilderna. Var inte så innan du bytte portal eller vad det heter hehe

  2. Usch vad obehagligt med migrän, har lyckligtvis aldrig upplevt det men har fått liknande ”anfall”. Ibland om morgnarna förut kunde jag plötsligt bli alldeles illamående, det kunde börja svartna för ögonen och jag kunde få svårt att hålla balansen. Var ofta tvungen att lägga mig på badrumsgolvet i tjugo minuter som en död fisk och tänka över mitt liv och tycka synd om folk som levde med kroniska smärtor som dessa för att det skulle plana ut. Lyckligtvis har det där inte hänt på länge nu, men har många gånger försökt ta reda på vad det kan ha varit som hände, utan resultat. Skönt att det efter många om och men blev bättre sen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..