REKLAM: Vi älskar müsli

REKLAM: Inlägget innehåller en sponsrad video. 

Brukar ni äta müsli? Jag har aldrig gillat det, tror det är någon slags motvillighet från barndomen då jag bad pappa köpa hem flingor som visade sig bestå av NÖTTER till min stora förtvivlan. Sedan dess har jag varit en stor motståndare till just nyttiga flingor, har varit otroligt misstänksam.

Men i mars någon gång fick jag hem en goodiebag med just Risentas müsli som jag lät stå i mitt kök i säkert två veckor innan jag bestämde mig för att växa upp och sluta vara så principfast. Nu älskar jag det! Är ett stort fan av en ”stadig frukost” med risk för att låta gubbig, men om jag startar dagen med någonting stabilt och nyttigt och så fungerar jag bättre. Det är säkert något mentalt också, tror ni inte det? Att man liksom börjar dagen bra. Jag, personligen, jobbar bättre, känner mig bättre och är mer vaken. Till skillnad från de gånger man slänger sig upp ur sängen i sista sekund, bränner tungan på kaffet och kastar sig iväg till jobbet.

Rekommenderar er att köpa med Risenta hem, sjukt gott. Mina favoriter är chia & blåbär samt kokos & hasselnöt. Gillar att de har så många smaker att välja mellan. Ur welcome!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..