#mikas30

Hej igen gänget!
Mår ni bra? Jag är lite bakis (läs; väldigt bakis). Var ute och röjde med min kusin och massa vänner igår, det blev både Swedish Brewery, East och F12. Jag försökte ragga på en söt kille men det gick inte så bra. Jag och Mickan sov hos mig och imorse vaknade jag med rejäl huvudvärk.

Well, well. Såhär såg det i alla fall ut i onsdags, då jag var på min moderagenturs födelsedagsfest. De fyllde 30 år! Så knäppt. Hur som, den festen måste varit en av de bästa jag någonsin varit på. Det fanns sju barer, alla öppna (farligt drag, tänkte jag, att sätta gratis sprit i samma rum som modeller). Jag och Chloé hängde vid hot-shotbaren, tog videobilder vid fotobåset och hängde med mina gamla bokare, som avslöjade att de hade räknat med att folk skulle dricka två flaskor var. Haha.
Det var i alla fall jättekul. Träffade min gamla vän Hanna, som ni ser ovan. Vi lärde känna varandra under castningarna för fashion week, då vi sprang omkring över halva Stockholm och stod i kö för att visa upp oss. Verkligen tider. Måste varit fem år sedan, typ.

Hur som! Vi drog ett gäng till END där jag, Chloé  och vår nyfunna vän stannade i ca 5 min innan vi drog och käkade. Träffade ett gammalt ligg också, blev så glad. Han är verkligen världens vackraste. Vet inte om han var lika glad att träffa mig dock men det kvittar väl.
Nu ska jag fortsätta ladda upp bilder, vi hörs snart!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..