FW17, captured

Hej fina ni! 

Just nu sitter jag på Lydmars uteservering och försöker uppdatera er lite. Fashion week har börjat! Klockan är sex på kvällen men vi har knappt startat allt det roliga. Kom från ByMalina nyss, de hade de mest fantastiska kläderna. Alltså wow. Kan knappt vänta tills jag får visa er. Har dessutom fixat naglarna hos Aida på Serenity. Visar det senare också. Är så himla himla nöjd, fick en mörkt grön färg. Ni ser ju här. Mjao.

Jag har fotat av min outfit ordentligt och ska länka till alla kläderna, men här har ni en liten peak. Vad tycker ni? Nästan allt är nytt och jag har blivit stylad av både Emelie och Chloé. Fantastiska tjejer. Vi har ett så bra FW crew haha, jag, Emelie, Chloé och Jasmin. Mina fina.

Återkommer senare med bilder och grejer! Förresten, vad tyckte ni om veckans ”Tankar kring…” ? Kommentera!!

LOADING..