All red everything

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Dag två av Fashion Week! Ska, som sagt skriva om allting i helgen, nu är jag lite stressad så det blir bara outfitfoton. Tagna av bästa Jasmin, hur fina? Hon är så himla duktig fotograf. Ska länka till liknande plagg men det mesta är second hand. Dock kan man ju skapa en likadan outfit med kläderna jag länkar. Så in och kika!

Kjol // Tröja // Skor // Strumpor // Väska // Solglasögon

Rött, rött, rött. Så nice. Förresten, vet att så många har frågat om min röda kjol som slutat säljas på &otherstories. Hittade en likadan i mörkare röd nyans på NAKD! Här hittar ni den. Så jäkla nice ju. Och mina (Emelies.. hehe) fina solisar, hittade ett par nästan exakt likadan. Yay. Vad tycker ni om outfiten? Är ju inte så van vid det här med att klä upp mig, är väldig basic när det gäller mode, men har börjat bli alltmer intresserad. Gillar ni sådana här bilder? Ska man börja lite mer med det? Berätta vad ni tycker!!

NU: Dags för Maria Nila-fest på Skeppsholmen. Ska bli hur kul som helst!! BTW: Glöm inte att följa mig på instagram och  för att hänga med backstage och få uppdatering om visningarna. 

Hörs imorgon gänget, puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..