Stressig vecka, eventplanering och mina nya jeans

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Skinnjacka // Skjorta // Jeans // Boots  // Matt läppstift

Foto: Jasmin Ella

Hej gänget!
Sorry för dålig uppdatering. Denna vecka har, hittills, varit väldigt stressig. Och den har knappt börjat, haha. Jag har framförallt jobbat och fixat en hel del med eventet som ska hållas nästa vecka. Och så kommer min bok ut på tisdag! Känns helt sjukt, men jag ska verkligen inte gå in på det nu för jag känner mig redan stressad som det är och varje gång någon frågar om den så vill jag bara gråta.

Vi struntar i att prata om det helt enkelt. Nu till  min outfit! Jag fick hem ett par svinsnygga jeans från Nelly.com för ett litet tag sedan. Har nästan bott i dem sedan dess. Precis sådana jeans som jag ville ha; raka, höga i midjan (inte bara halvhöga) och bekväma. Älskar dem! Kostar endast 499:- också, hallelujah för det va.

Just nu sitter jag och skriver morgondagens ”tankar kring…” lite, får se hur den blir… Det känns som om jag är helt uttömd på inspiration nu för tiden. Vill bara komma hem och gå och lägga mig, varje dag. I söndags sov jag i hela femton timmar. Det kan ju inte vara bra, va? Hm. Men jag hoppas att det ska gå över i och med att boken snart släpps och att eventet börjar närma sig. Håll förresten utkik i gruppen efter nyheter, jag postar alltid allting först där när det kommer till boken och sådant!! Alla får vara med.

Nu ska jag fortsätta skriva lite. Vi hörs snart gänget <3 Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..