Såhär ska jag inreda min lägenhet

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Nu har jag så mycket inspiration för min lägenhet! Ska bli så otroligt kul att sätta igång och se förvandlingen. Jag är egentligen svindålig på allting visuellt så har alltid svårt att veta exakt hur jag vill ha det, men tyckte att jag och Anna kom fram till en bra känsla.
home
Lampa // Pall // Kruka 
Jag vill ha det mysigt, varmt och grönt, typ. Om det låter rimligt haha? Nej men jag har alltid älskat att kura ihop mig i fåtöljer, under täcket eller i soffan, och jag vill gärna känna mig lite skyddad. Förstår ni den känslan? Typ om man sitter på restaurang så vill jag gärna ha ryggen mot väggen så att jag kan se resten av lokalen och människorna. Gillar när det känns sådär mörkt och mysigt och det doftar Earl Gray te. Haha, låter som om jag ska inreda en grotta… Men ni ser ju lite ovan.
 Varvat med det lite mer mörka vill jag gärna ha stilrena detaljer så att det inte blir för ‘murrigt’ (som Anna sa). Älskar den puderrosa fåtöljen, så himla himla fin. Förstår ni lite hur jag menar? Är säkert ganska dålig på att sätta ihop collage och förklara, men jag tror Anna fattade i alla fall.
Det viktigaste för mig är att jag har en bra skrivmiljö, faktiskt. Nu går jag ju hellre ut till ett mysigt cafe och sätter mig med datorn, men jag vill att det ska vara samma känsla här. Jag skriver och tänker som bäst när jag har sådär drömmigt, mysigt och öppet, så att mina tankar får plats. Det är verkligen det jag hoppas på nu när vi sätter igång. Åh, är så himla taggad.
Har ni någon speciell inredningsstil? Eller tips?? Hit me up!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..