Kläder för en utekväll

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Någon av er frågade förut om jag kunde tipsa om kläder för utgång!! Jag är inte superbra på det men har börjat bli bättre att faktiskt klä upp mig, istället för att dra på mig en tshirt och ett par svarta jeans. Jag tycker det är nice om man bara hittar ett nyckelplagg, så kan resten av outfiten vara ”basic”, om ni förstår vad jag menar? Har försökt samla några favoriter från Nelly.com.

HÄR // HÄR // HÄR 

Dessa toppar gillade jag verkligen! Jag hade till och med den i mitten på min releasefest. Jag gillar när man kan ha på sig något mer vågat, färgglatt eller utstickande och sedan matcha med typ ett par jeans.

HÄR // HÄR // HÄR

Det är så himla många som har frågat om min röda lackkjol så jag var tvungen att ta med den till vänster, haha. Nej men bara för att det är höst betyder det inte att man måste lägga utan alla kjolar. Jag älskar att ha kjol och typ ett par bastanta boots. Gillar dessa tre extra mycket. Den till höger är lite mer guldig än vad den ser ut att vara på bild. Men fatta hur fint till en vit tshirt och vita sneakers bara?

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

SKOR. Okej, här har ni min svaghet. Jag har så många par skor hemma att man numera måste kliva över dem för att komma in genom hallen. Jag är stolt ägare till både de med ormskinnsmöster och de silvriga, men jag har redan börjat snegla på de svarta i lack… Hehe. De silvriga är lite små i storleken, tänk på det om ni beställer.

Har ni någon personlig favorit? Eller tycke ni att jag missade något? Let me know!

LOADING..