Outfit for the masses

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

En trend som jag verkligen älskar och tycker är så jävla sexig är lårhöga stövlar. Alltså, yum. Tycker det är så jävla snyggt. Jag körde en rätt mainstream kombo på nelly.coms efterfest, med tisha och gula solglasögon. Tänkte länka lite alternativ till er här nedan.

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Ja, som ni ser har jag redan de rosa. De är så nice, halkar inte ner eller något. De silvriga ligger här hemma hos mig också! Emelie fick med sig ett par av dem hem. De är också helt insane. Och en väldigt glad nyhet som jag kan påminna om i samband med det här inlägget är att nelly.com just nu har 25% rabatt på sina kläder. Hur trevligt? Jag kommer att klicka hem de svarta i lack. Ingen fråga om saken. De ska bli mina.

HÄR // HÄR // HÄR

Min favvo av dessa tre är nog den i mitten. Provade en sådan innan eventet och gillade den verkligen! Allmänt så diggar jag t-shirt klänningar eftersom de är så enkla, sexiga och casual.

HÄR // HÄR 

HÄR // HÄR

Slutligen; glasögon! Jag har hittat en ny sida som heter Nividas, där jag ramlade över dessa. Tycker framförallt om färgerna och designen, favoriten är nog de svartvita. Tycker de orangea var rätt balla också. Gillar ni dem?

Vad tycker ni om dessa trender? Let me know gänget. Puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..