Frågestund

Nu mina kära läsare är det dags för något väldigt ovanligt!
Jag kan inte minnas senaste gången jag hade en frågestund, om jag ens haft det? Haha, kanske på gamla tiden. Men känner verkligen att det är dags i och med boksläppet och allting som händer. Ni får fråga vad ni vill och det är bara att ösa på !!

Frågestunden kommer att hålla på till söndag 1/10, kanske längre, beroende på hur många frågor jag får. Därefter får jag se om jag spelar in svaren på video eller om det blir i text. Vad tycker ni? Lovar i varje fall att svara innan 8/10.

Kul va! Nu kör vi!

  1. Åh denna kan jag svara på på en gång! Det kommer att hållas den andra veckan i oktober, datum och lokal ska sättas denna vecka så jag återkommer asap med det!! <3

 1. Hur ser du tillbaka på hur du hade det, gjorde osv för ett år sedan? Skulle vara så intressant om du typ tog någon bild eller ett inlägg från nån gång 2016 och skrev dina reflektioner eller liknande om det nu. Om det inte är jobbigt på något sätt såklart.
  Du är bäst!

 2. Hej Olivia! Roligt med frågestund. Jag undrar först och främst: hur mår du? Hur går det med din ångest och psykiska ohälsa nu för tiden? Sedan undrar jag om du någon gång har känt dig ensam under en period, och isåfall hur du hanterade det? Har du liksom känt någon gång att du inte alls passar in? Sist men inte minst undrar jag hur du får inspiration till att skriva saker? Självklart skriver du ju ur egna erfarenheter osv, det brukar jag också göra men skriver oftast samma berättelse om och om igen fast med olika stilar och detaljer, vilket blir lite tjatigt? Hoppas du mår bra och lycka till med boken (ska lätt köpa)!

 3. Hej Olivia!
  Jag undrar om du fortfarande har kvar din ätstörning? och om du har det, hur den påverkar dig idag, och hur du hanterar den?
  Kram!!

 4. Hur känns allting när du blickar tillbaka på förra året och allt med H?
  Är du och Thomas mer än bara vänner?

  Älskar dig och det du gör, du är en förebild

 5. Juste, en sak till. Vad är dina tips för att bli vän med någon speciell? Finns en tjej jag vet som verkar fett skön och vet att vi delar samma musikstil o värderingar, så tror vi hade kunnat bli vänner. Jag är lite blyg och vet inte hur man närmar sig. Har du förslag? Kram!

 6. Hej Olivia! Tycker du är så klok med kärlek, så frågar dig:
  Hur ser du på det där med att bli tillsammans med sitt ex igen, och hur hanterar man sina vänner som är emot det?

 7. hej tänkte fråga dig hur din relation till ätstörningar är? har du själv lidit av en eller haft någon nära till dig som har haft en ätstörning? anledningen till att jag frågar är för att min bästa vän lider av bulimi och jag hade mest velat höra lite tankar kring detta ur din synvinkel då jag tycker att du skriver så otroligt fina texter!!!! Kram Kram

 8. kom på en fråga till haha, men tänkte fråga vad det var som hända mellan dig och ditt ex alltså varför det tog slut och hur er relation såg ut? känns som varje gång du skriver om er relation på något sätt känns det som jag inte har all fakta om du förstår vad jag menar?? eller du kanske aldrig har skrivit om det i mer detalj? aja hur som helst så älskar jag din blogg det är lätt min favorit, önskar dig all lycka

 9. Tankar kring porr?
  Varför investerade din familj i en lägenhet i Sthlm när du ville bo i Pariiii?
  Har du någon signaturdoft? Vilka parfymer använder du mest?
  Har du några favoritfilmer?

  PUSS bästa, bästa du. Diggar dig så himla mycket.

 10. Hej Olivia!
  Hur ser du på att förlora vänner?
  Jag har en del kompisar som jag varit vän med i ganska många år numera. Jag känner dock att jag mer och mer börjar glida ifrån dem och en del av relationerna rinner ut i sanden (finns alltså ingen pågående konflikt) men jag känner att en del av orsaken är att jag inte längre känner att vi har något gemensamt. Det låter såklart logiskt att inte umgås mer då, men jag plågas av samvetet eftersom vi ändå varit vänner länge och det känns så ofattbart sorgligt att förlora vänner pga bristande intresse.. Vad tycker du?

  1. Åh, upplever exakt samma problem som du just nu och det är verkligen hjärtskärande. Hoppas du med tiden kan komma in i andra kretsar och lära känna nya människor som du kommer bättre överens med!

 11. Hej!
  1. Vad hände med Zara? Varför är ni inte vänner längre? Såg på en bild att hon skrivit som du var med på ”Olivia G is the only one I fuck with'”Har det med H att göra?
  2. Vill du berätta om Thomas? När började ni ses, hur funkar ni tsm? har ni kul osv?
  3. Vill du i framtiden sluta blogga och bara skriva böcker?
  4. Är du inte intresserad av att plugga litteratur? För att utveckla ditt författarskap?
  5. Vilka är dina favorit författare? Någon inspiration?
  6. Jag har så svårt att förstå en sak. Jag träffa dig en gång och du var så oskön och nonchalant mot andra, inte att du hade högt självförtroende utan du typ putta folk för att du tyckte du var en viktigare person. Men här på bloggen har jag alltid tyckt så mycket om dig och bara tyckt att du är allmänt nice. Hur går det ihop??

  Tack för din blogg, jag älskar den. Köpt din bok, älskade den med. Du kommer gå långt!

 12. Hej Olivia!
  Jag går andra året av gymnasiet på en musiklinje, det gör att jag har vanliga ämnen plus flera musikämnen. Musikämnena medföljer grov prestationsångest då jag inte är helt på samma nivå som alla andra. Dels är det svårt att hänga med i skolan då vi har extremt mycket att göra överlag men sen att jag ovan på det har dåligt självförtroende gör allt mycket värre. Hur ska jag tänka/agera för att orka tills studenten??? Haha seriöst det ända jag ser fram emot nu.

  För övrigt – längtar så tills jag ska köpa din bok!!!!!

 13. Vad är din största rädsla?
  Hur många gånger har du varit kär/har du lätt för att få känslor för någon?
  Vilken är din favoritserie?

 14. Hur lär man känna nya vänner? Ska i vår flytta till en ny stad för att plugga men är verkligen orolig över att bli ensam typ? Är inte särskilt blyg men däremot rädd för att någon ska tycka att jag är jobbig..!

 15. Detta är kanske en olämplig ifråga och isåfall behöver du inte svara!!
  Men jag undrar hur du tjänar pengar genom att släppa en bok, om du gör det?

  Älskar det du gör kramis

 16. Hur ser du på ”oskulden” (konstigt ord tycker jag) egentligen? Jag har aldrig legat och är så himla rädd för att folk verkligen tycker att man är ”ocool” osv. Jag avskyr stressen och hetsen med det, jag hatar att folk gör det till en sådan big deal. Det har helt enkelt inte blivit av för mig men vad spelar det för roll? Vad tycker du? 🙁

 17. Hej, jag är nyfiken på vad som hände mellan dig och Zara? Känns som att ni va jättenära och nu nämner du aldrig henne.
  Likadant ditt bråk med Vera, vad handlade det om?
  Förstår om du inte vilm svara på det här då det är rätt personligt, men man kan alltid fråga 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..