Att äta för bra hy, spännande möten och föreläsning

God morgon (typ) kära läsare!

Mår ni bra? Jag sitter och dricker kaffe och har precis städat lägenheten lite. Nästa vecka börjar vi nämligen renovera! Ska bli så himla skönt och är jättetaggad för att få en ”ny” lägenhet.

Ugh vad det stör mig att jag har börjat få sämre hy, by the way. Men jag har verkligen bara mig själv att skylla. Det är nämligen så att jag måste äta ordentligt för att min hy ska bli fin. Och med ordentligt menar jag att jag måste äta frukt och grönsaker, annars sätter det sig genast i ansiktet. Jag hade ganska dålig hy (för att vara jag) i våras, fick utslag över halva kinden. Det gick aldrig bort, var så irriterad. Men läste en boken ”Beautyfood” som jag fick på ett event och så provade jag att äta för huden, och jävlar vad det funkade. Det var liksom inte en stor förändring i kosten, bara det att jag lärde mig vad som var bra för huden, och så såg jag till att äta det extra mycket. Typ om jag köpte en kaffe på väg till jobbet köpte jag också ett paket hallon. På kvällarna bytte jag ut mitt Earl Grey te mot ingefära och citron i hett vatten. Tog extra sallad vid en lunchbuffe och åt som medicin typ, haha. Min hy blev genast bättre av allt det där. Småsaker. Små vanor.

Men jag har ätit så obalanserad på senaste tiden så jag ser verkligen på en gång när hyn säger emot. Så ska börja dricka mitt te igen. Ändå bra start.

Hur som! Idag har jag en hel del att ordna med, mest småsaker dock.
– Fota lite på NK för jobbet.
– Möte med Radio Play. Hehe.
– Snabbt möte med Emelie (som bytt domän!)
– Förhandsvisning för Ångestpoddens nya föreläsning. Ska bli så kul!
– Rensa bland kläder.

Väldigt rolig dag må jag säga. Apropå kläder, skulle ni vara intresserade av en bloppis? Har så sjukt mycket jag måste bli av med. Säg till i så fall!

OBS! Glöm förresten inte att ställa frågor till frågestunden!

Kram på er!

LOADING..