Höstens mysigaste tjocktröjor – under 500:-

 ANNONS: Inlägget innehåller adlinks

Bara för att det är löningshelg betyder det ju inte att man inte ska hålla i sina pengar, eller hur? Nu kommer runda nr 2 med mysiga tjocktröjor till hösten. Alla under 500 kr! De flesta för 200-400:-. Hur bra? Varsågoda!

HÄR // HÄR 
Ni vet ju hur mycket jag älskar ”ballongformen” på tjocktröjor. Det gör tydligen ni med, av döma från statistiken haha! Jag gillar speciellt den blå i alla fall.

HÄR // HÄR // HÄR

Glitter!!! Så fin. Jag gillar tjocktröjor som man kan ha på en utekväll också, gör livet så himla mycket lättare. Den gula är också en favorit, men det har ni kanske fattat vid det här laget hehe. Älskar den svarta lackkjolen också, ni hittar den HÄR. Man kanske ska komplettera sin röda lackkjol med den? Förresten så har jag hittat en mörkröd kjol för er som verkligen frågat efter den. Min är ju från &other stories och den är helt slutsåld överallt. Den mörkröda är i alla fall superfin nu till hösten, ni hittar den HÄR. Dessutom på REA, om än ganska dyr!

HÄR // HÄR

Play dirrrrty. Gillar dessa endast pga texten haha. Speciellt den gula dåra.

Har ni någon favorit? Samt, brukar ni handla på NA-KD? Vill ni att jag ska ordna med en rabattkod till er, eller är det struntsamma? Let me know!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..