Föreläsning med Ångestpodden

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks. 

Hej gänget!

Igår var jag och Emelie på föreläsning med Ångestpodden! Det var superhärligt att få träffa dem, vi har följt varandra på avstånd ett tag. Föreläsningen hette ”Det du inte lär dig på Handels” och jag tyckte den var hur bra som helst. Poddkollegorna pratade om hur de nått framgång, hur de bemötts och hur det är att driva bolag som tjej. Otroligt inspirerande och jättebra sketcher av Jacques, Thomas och Oscar. I like it 🙂

Min fina vän! Hon har på sig min kappa som ni säkert sett mig använda massor förra året haha. Den hittar ni HÄR. Så himla oproffsigt av mig att inte ta några andra bilder under hela föreläsningen haha, men det kanske är en bra grej! Var så uppslukad att jag glömde, helt enkelt. Hoppas på att hitta några bilder av Herman som var där och fotade.

En intressant grej jag lärde mig under föreläsningen var att det finns fler män vid namn John som driver stora företag än det sammanlagda antalet kvinnor som driver någon sorts företag. Hur sinnessjukt är inte det?

Efter föreläsningen tog vi ett glas på Vau de Ville. Vi satt och snackade en massa skit, ventilerade oss över allt möjligt och skålade för vårt nya projekt som vi snart drar igång. Är så taggad. Min skinnjacka är från Nümph, den har tyvärr inte kommit ut ännu men jag hittade en liknande från NA-KD. Ni hittar den HÄR. Gillar att den är lite större.

Att dricka rödvin med sina vänner på en uteservering är nog det bästa som finns. Faktiskt! Kan inte komma på något bättre. Vi satt verkligen och pratade om allt möjlig, om våra framtidsplaner, om vänner, om hur man klarar sig själv och om hur viktigt det är att ens vänner stöttar en. Det var så trevligt. Drog förbi Vassa Eggen en sväng också, men där stannade vi bara ett litet tag innan vi rörde oss hem till mig och kollade på Divergent. Somnade vid halv ett.

Vill bara påminna er om Frågestunden som snart avslutas!! Skynda er att fråga!

Vi hörs snart kära vänner!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..