Möte med Vitamin Well och hur du får fler läsare på bloggen

ANNONS: Inlägget innehåller adlinks. 

Hej kära ni!

Idag är det fredag! Så himla trevligt eller vad säger ni? Jag vaknade vid tio och satte på kaffet, kollade runt lite på bloggar innan jag satte mig ner och jobbade. Hade en del grejer att göra klart och så skulle jag förbereda lite inlägg. Vid 2-tiden drog jag iväg för ett möte med Vitamin Well, sedan rörde jag mig tillbaka hem och nu sitter jag här och jobbar.

Min hy har blivit bättre, tack och lov! Här har jag nästan inget smink på mig. Jag använder mig av en BB-cream från N07 som jag inte kan leva utan. Den är så sjukt bra! En annan anledning till varför jag har fått bättre hy är väl också för att jag faktiskt börjat återfukta hyn som en galning. Har provat denna och denna, varvar lite mellan dem, men den första är billigast (dessutom på rea!)

Var på möte med Vitamin Well för att diskutera ett eventuellt samarbete. Ser fram emot att se var det leder! Vi pratade om läsarträffen, events och andra roliga grejer som händer i höst och nästa år. Jag fick med mig ett par drycker hem, denna är en favorit. Så himla snygg förpackning haha. Och så är den jättegod också, såklart!

Fina blommor som fortfarande håller efter en vecka! Fick dem av mina kära kollegor på Perfect Guide. Förmodligen höstens vackraste bukett.

Förresten, har en grej som jag vill tipsa er om. Det är nämligen så att när man bloggar om min bok ”Bli kvar” så kan man koppla inlägget till Twingly. Gör man det så kommer ens inlägg upp på bokus! Hur smart? Så om ni vill få fler läsare + berätta för mig om boken så är det bara att koppla er blogg till Twingly och skriva ett inlägg om ”Bli kvar”, så kan jag (och alla andra som söker på boken) se era posts. Såå… blogga på!!

Nu ska jag fortsätta jobba lite och sedan sätta igång med världens tråkigaste grej. Nämligen sortera kvitton. Vi hörsss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..